Storseier sikret Fredrikstad opprykk til OBOS-ligaen

169

(Fredrikstad – Brattvåg 6-0) Fredrikstad er tilbake på nest øverste nivå. Søndagens seier mot Brattvåg sikret førsteplassen.

Thomas Drage scoret 1-0 for Fredrikstad etter tjue minutter. Fem minutter etter pausen doblet Ayoub Aleesami ledelsen. Jakob Lindström scoret hjemmelagets tredje mål. Kort tid senere sørget Riki Alba for 4-0 ledelsen. Rett før slutt scoret Kasander Getz og Nicolay Solberg vertenes siste to mål for dagen.

Fredrikstad leder serien med 14 poeng foran Skeid. Oslo-laget har fire kamper igjen, og kan ikke ta igjen FFK.

Dermed spiller Fredrikstad 2021-sesongen i OBOS-ligaen. Klubben returnerer til nest øverste nivå etter tre sesonger i PostNord-ligaen.

Etter to mislyklede forsøk på å rykke opp, har Fredrikstad dominert sin avdeling i år. Før sluttspillet vant laget alle 13 kamper. FFKs første og eneste tap i år kom mot Hødd i sluttspillet. Til sammen har Fredrikstad vunnet 15 av 16 seriekamper.