Strømmen-kapteinen på legesjekk hos Stabæk

307
Stabæk logo

Strømmen-kaptein Steinar Strømnes skal være nære ved et skifte til eliteserieklubben Stabæk.

Stabæk skal ha kommet til enighet med OBOS-klubben Strømmen IF om en overgang for midtstopper og klubbens kaptein Steinar Strømnes. Etter planen skal 30-åringen på medisinsk test hos klubben i ettermiddag. Partene har allerede kommet til enighet om hans personlige betingelser.

– Steinar skal gjennomføre medisinsk test i ettermiddag, og så fort dette blir  i orden er Steinar Stabæk-spiller fra i morgen av. Da kan han også spille klubbens treningskampen mot IFK Gøteborg, sier sportssjef Inge André Olsen til Stabak.no.

Skal være erstatteren til Skjønsberg

I fjor valgte Morten Morisbak Skjønsberg å takke for seg. Stabæk kapteinen la skoene på hylla etter forrige sesong var over og jobber nå i kulissene i klubben. Strømnes er tiltenkt som erstatter for Skjønsberg i Stabæk.

– Vi har tro på at vi hat gjort en bra signering. Hvor vi får inn en spiller som har erfaring på toppnivå i Norsk fotball, spilleren har selv et ønske om å spille i den blå drakten, sier Inge André Olsen.

Treårsavtale med Stabæk

Skulle Steinar Strømnes bestå legesjekken, så skal partene være enig om en  treårsavtale med Stabæk. Overgangsummen skal være på rundt 400 000 kroner. Steinar har tidligere spilt for Lyn

 

Kommentarer

kommentarer