Suarez med drømmescoring mot Arsenal

733

Kampen som ble beskrevet som «mission imposible» ble en relativt underholdende kamp, selv om den store spenningen uteble. Barcelona hadde 2-0 å gå på fra oppgjøret på Emirates, og sånn sett var de aldri noen tvil om hvem som skulle videre til kvartfinalen.

Arsenal begynte kampen bra, og kom til noen halvsjanser bl.a et par skudd som gikk like utenfor, først av Øzil og senere av Elneny. Kampens første stor sjanse kom til hjemmelaget der Neymar spiller en fantastisk bakromspasning til Messi. En perfekt første touch og han er alene med keeper Ospina som redder skuddet helt fantastisk. Minuttet etter får Suarez ballen på ca. 25 meter, drar seg fri og spiller ut til Neymar på et perfekt løp og han gjør ingen feil 1-0 til hjemmelaget og vi har spilt 18 minutter. Resten av omgangen bød ikke på de altfor store sjansene. Hjemmelaget senket muligens intensiteten noe i den perioden.

Det var Arsenal som startet best i andre omgang. Det tok bar 6 minutter før Elneny satt et godt plassert skudd bak Ter Stegen. En flott scoring fra omtrent 16 meter og det står 1-1. Barcelona vil nok vinne denne kampen, og man ser litt tendenser til at de har skrudd opp farten litt. Etter 65 minutter får Alves ballen ute på høyre side og han slår et perfekt innlegg til Suarez, som får god tid til å plassere seg. På hel volley banker han innlegget fra Alves rett i krysset. En utrolig scoring av Suarez!
Arsenal har ikke tenkt å gi seg uten kamp. Rett etter scoringen avslutter Welbeck i tverrliggeren. Etter 80 minutter lager Arda et frispark rett utenfor 16-meteren. Han feller Monreal og får gult kort etter å ha vært på banen i 2 minutter. Alexis prøver på et direkte skudd som blir veldig bra, og en enda bedre redning av Ter Stegen. Stor sjanse på returen ved Gabriel, der kunne det veldig fort ha vært en utligning, men keeper er på den også. Barcelona går rett i angrep og får en corner. Etter veldig svak markering i Arsenalforsvaret, blir Busquets stående helt alene, men headingen går utenfor. DEN burde Busquets ha satt i mål. Etter 88 minutter kommer selveste Messi også på scringslisten. Litt klabb og babb inne i feltet ender med at Messi får med seg ballen og lobber elegant over Ospina.

MSN gjør det igjen. Totalt vinner Barcelona 5-1 sammenlagt, og det betyr vel at det er en viss avstand mellom toppen i Premier League og toppen i La Liga.