Svarer på uttalelse: «Jeg har tre Ballons d’Or, Xavi har ingen»

290

Cristiano Ronaldo svarte på den tidligere Barcelona-legenden Xavis påstander om at Ronaldo, selv om han er en ekstraordinær spiller, ikke kan måles med Lionel Messi.

Det var tidligere denne uka at Xavi gikk ut og mente at Messi er superior til Ronaldo.

Ronaldo selv var ikke imponert over uttalelsene: «Alle vet at de som vil komme på avisenes førstesider må snakke om meg. Xavi har ikke vunnet Ballons d’Or en eneste gang. Jeg har vunnet den tre ganger.»

Ronaldo scoret da Real Madrid vant 5-2 mot Osasuna lørdag i sitt comeback etter skaden han pådro seg i EM-finalen mot Frankrike i starten av juli.

- Annonse -

LES OGÅ: Sjokktap for Barcelona

«Jeg føler meg bra og kunne spilt 90 minutter uten problemer, men jeg kjente at jeg var litt bekymret på noen tidspunkt i kampen. Det er helt vanlig når man har vært ute i to måneder,» sier Ronaldo ifølge goal.com.

På pressekonferansen etter kampen var også Ronaldo såvidt innom spekulasjoner om at han vil signere en ny kontrakt med Real Madrid. Hans inneværende går ut sommeren 2018. Ronaldo sier at han ikke stresser med det, før 31-åringen konkluderer til slutt:

«Hvis jeg var president ville jeg forlenget kontrakten for ti år.»

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -