Svensk fotballprofil legger opp

234

Den svenske fotballspilleren Kim Källström har bestemt seg for å legge skoene på hylla i en alder av 35 år. Den tidligere utenlandsproffen har i 2017 spilt for Djurgårdens IF, men bestemmer seg nå for å avbryte kontrakten.

Källström fortalte på en pressekonferanse at han ikke har den samme energien og kraften som trengs for å prestere på fotballbanen lenger, og at det dermed er riktig å legge opp i respekt for klubben, supporterne og de andre spillerne.

Den tidligere Lyon- og Arsenalspilleren sa også at han er utrolig stolt og glad, og at han er veldig takknemlig for alt han har fått opplevd i sin karriere.

Källström er en av de mest meritterte svenske fotballspillere gjennom tidene, og har i sin karriere hele 131 A-kamper og 16 mål for Sverige blant annet. Han har siden 1999, da som 16-åring, vært i klubber som BK Häcken, Djurgårdens IF, Rennes, Lyon, Spartak Moskva, Arsenal og Grasshopper.

 

- Annonse -

Kilder: https://www.tv2.no/sport/9555282/

https://www.expressen.se/sport/fotboll/allsvenskan/kan-tvingas-betala-miljonbelopp-till-dif/

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -