Thiago: Min beste sesong noensinne

351

Bayern Münchens spanske midtbanespiller Thiago Alcantara har hatt en fantastisk sesong. Han mener selv at denne sesongen har vært hans beste noensinne. 

Midtbanespilleren Thiago kom til Bayern München i 2013 fra FC Barcelona. Men de første sesongen i Bayern var ikke lett for den teknisk begavede spanjolen. Hvor han var plaget av mye skadetrøbbel. Denne sesongen har Thiago spilt fast på midtbanen til den tyske storklubben, og det på et voldsomt høyt nivå.  Nå mener han selv at denne sesongen har vært den beste så langt i hans fotballkarriere.

– Det er sant, denne sesongen har vært den beste sesongen for min del. Jeg har blitt mer moden som spiller, og jeg har fått mer ansvar denne sesongen.  Om man ikke er avgjørende for laget, så har fotballen ingen mening, sier han til El Pais.

– Jeg ønsker å fortsette med det jeg gjør nå, men samtidig ønsker jeg å bli enda bedre som fotballspiller. Jeg drømte om å bli en viktigere spiller for laget, noe jeg også føler jeg har blitt. Nå har jeg en større rolle for klubben, da er det viktig at treneren og lagkameratene har troen på deg.

- Annonse -

Thiago elsker å spille under Ancelotti

Det er ingen tvil om at Thiago, trives å spille under Carlo Ancelotti.  Denne sesongen har den italienske treneren gitt spilleren et voldsomt løft som fotballspiller, og spilleren har voldsomt med selvtillit.

– Ancelotti gir med friheten og glede ved å spille fotball.Han er en av de beste på taktikk og strategi, blant trenerne i fotball. Han lar oss analysere kampen, først på egne hånd, før han så hjelper oss.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -