Tidligere Eliteserie-spiss klar for Øygarden

570
George Gibson (til venstre) i aksjon for Sandefjord. Bilde: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Øygarden har signert den tidligere Eliteserie-spilleren George Gibson.

Gibson kom fra Flint til Sandefjord i 2016. Etter 2020-sesongen gikk kontrakten hans ut. 20-åringen er glad for å ha funnet en ny klubb.

– Jeg takker Gud, familien og klubben for denne muligheten og jeg gleder meg med å komme igang. Jeg ser frem til å kunne skape nye eventyr med ØFK. Det virker som en hyggelig og fin gjeng, samt et spennede og ungt lag, så jeg håper vi kan få mye moro sammen denne sesongen. Jeg gleder meg å bli kjent med folkene rundt laget og håper jeg kan hjelpe laget til å vinne kamper, sier han til Øygardens nettside.

Les også: Ny spiller klar for Aalesund

- Annonse -

For Sandefjord spilte Gibson 27 kamper i Eliteserien, 16 av dem i 2020. Han har notert seg for to målgivende pasninger på øverste nivå. I tillegg har han vært å se sju ganger i OBOS-ligaen (ett mål).

– Gibson er en stor og robust spiss som kommer til å passe oss veldig godt. Han er en dyktig og ambisiøs gutt som kommer til å passe veldig godt inn hos oss. Han er en målfarlig spiller som har mange kvaliter vi ser etter. Så jeg gleder meg til å jobbe med Gibson denne sesongen, sier Øygardens trener Tommy Knarvik om nysigneringen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -