Tom Nordlie til fotballnerd.no: – Vi vinner fortjent. Skeid vant 2-1 over Lyn i cupen!

499
David Tavakoli scorer på straffe for Skeid Fotball. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Skeid Fotball var forhåndsfavoritt i forkant av cupkampen mot Lyn Toppfotball, og innfridde med 2-1 seier og to mål av Tavakoli.

Fotballnerd.no fikk en prat med Tom Nordlie, Skeids Fotballs trener, etter kampen og han hadde følgende oppsummering av kveldens cupkamp: – Jeg synes vi er forholdsvis overlegne spillesmessig og sjansemessig i 1.omg. Vi er litt svakere spillemessig i 2.omg, vi har stor sjanse i stolpen, gode vendinger på streken og alene med keeper to ganger, og når vi ikke setter 2-0 da, og når Ørjan Hopen er uheldig og de kommer og tar han på tversoverpasningen og setter 1-1, da blir det litt hektisk. Så får vi 2-1 og får skudd i stolpen som kunne gitt 3-1, Lyn har scoringen og et skudd i stanga, ellers har de ikke noe mer. Alltid når du leder fotballkamper med 1-0 så blir det hektisk på slutten, så alt i alt blir det en middels prestasjon og tross alt en fortjent seier.

  • Du er fornøgd med gutta idag? – Jeg synes de spiller for sakte, vender spillet for lite, det er småpent, men vi har en tendens til å tilpasse oss motstanderen – nå er Lyn et godt fotballag, et av Norges beste 3.div lag, så vi ventet at det skulle bli en forholdsvis tøff match, avslutter Nordlie til fotballnerds representant, Høviskeland.
Tom Nordlie, Skeids trener, etter kampslutt. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

fotballnerd.no får følgende kommentar fra Lyns trener, Thomas Andre Ødegaard:Jeg synes Skeid vinner fortjent. Helt greitt resultat. Vi er et lite hakk for små enda. Samtidig gir vi de match helt inn og det er kamp til 90 min er spilt, så langt igjen har vi ikke det vi trenger til å knive litt med 2.div laga, men nå må vi konsentrere oss om seriespillet og dette var en fin prøvelse for oss for å se sånn ca hvor vi står hen, men det viser at vi kan være med å kjempe med de øverste lagene i 3.div. Gutta jobber knallhardt men strekker ikke til på ferdigheter, vi må øve mer og bli bedre på tempo, helt naturlig å trene på det når vi er i den divisjonen vi er. En veldig fin referanse for gutta idag., jeg er stolt over gutta og vi kunne ha vært heldig, men også vi kunne tapt mer enn 2-1, men helt fortjent at Skeid gikk videre, avslutter Ødegaard til fotballnerd.no

Første sjansen kom etter 10 min når Mustafa Hassan Ahmad får testet skuddfoten, men Lyns keeper, Adrian Møller, får avklart til corner. 4 min senere, skyter Lyns spiller, Emil Borkø, utenfor goalen. Kveldens første scoring kommer når kamptavla viser 15 min, når Ahmad legger inn innenfor 16 meteren, og der smeller David Tavakoli på direkten og skuddet går til side for Møller og i mål; 1-0 til hjemmelaget Skeid. En flott scoring! Mats Ingebrigtsen prøver skuddfoten fra langt hold, men skuddet går tilside for mål. Da var det gått 24 min av kampen. Rune Isaksen hos Lyn får sin mulighet men skyter utenfor fra kort hold, stor sjanse for utligning. Henning Tønsberg Andresen hos Skeid skyter fra 17-18 meter, men skuddet går rett på keeper. 40 min er gått når Jens Braathen Rongved skyter og treffer bra, men keeper Møller får hanskene på ballen som slås til corner , ny stor sjanse! Rett før hvilen, finner Ahmad Tavakoli med et innlegg, men Tavakoli header utenfor målet! Her burde det stått 2-0, men lagene går til pause på stillingen 1-0 til Skeid.

- Annonse -

2.omgangen var så vidt i gang når Skeids spiller, Hassan Mohamed Yusuf legger inn foran mål, og der står både Ahmad og Tavakoli i kø for å putte ballen i mål, men ingen av de rekker helt frem og det ender resultatløst. Lyn får en stor sjanse kort tid etter, men forsøket ender i stolpen. Timen er spilt når Ahmad treffer tverrliggeren. Kort tid etter, finner innbytter Johannes Nunez Godoy sin makker Tavakoli som igjen sentrer til Ahmad, og sistnevnte skyter hardt men keeper Møller får klarert med beina og til corner, stor sjanse for å få 2-0.

Jens Braathen Rongved for Skeid fører an. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Etter 72 min er det Lyns innbytter, Anwar Pelligrino, som får uttelling på et skudd som går til side for keeper, Idar Nordby Lysgård, flott plassert og utligning til 1-1 og ny spenning i cupkampen på Nordre Åsen kunstgress. 2-3 min senere, blir Tavakoli felt innenfor 16-meteren, og Skeid får straffe. Tavakoli tar selv straffen og scorer sikkert tilside for keeper, og Skeid tar på nytt ledelsen og det står 2-1 og ca 16 min å spille. Tavakoli får gult kort når han provoserer keeperen etter scoringen.

Tavakoli provoserer keeper etter scoringen og får gult kort. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Mustafa Hassan Ahmad vil også komme på scoringslisten etter 80 min, men keeper avverger med en beinparade til corner. Rett før slutt, treffer Godoy stanga, og kampen ender med 2-1 seier til Skeid Fotball som da går videre til 2.runde i Cupen.

Tilskuere: 853

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -