Tom Nordlie og David Tavakoli fortsetter i Skeid!

761
Tom Nordlie og David Tavakoli signerte nye kontrakter med Skeid Fotball som binder de til klubben for 2018-sesongen. Foto: Skeid Fotball v/Sven Erik Liland

Skeid Fotballs supportere fikk servert en tidlig julegave i form av nyheten om at trener Tom Nordlie signerte ny kontrakt med klubben som gjelder for 2018, det samme gjorde Skeids toppscorer, David Tavakoli, også for et nytt år.

Skeid-trener Tom Nordlie er fornøyd med sin avdeling. (Foto: Wikimedia Commons)

Tom Nordlie sier til klubbens hjemmeside: – Vi har bygd en trenings- og vinnerkultur i Skeid de to siste sesongene, og prøver nå å snekre sammen en stall med både nye og gamle Skeid-spillere. Vi har lyst til å bli et OBOS-lag selv med lite ressurser.

David Tavakoli sier til skeid.no at det var flere klubber i bildet, men ingen som vekket hans interesse noe særlig. Tavakoli scoret 23 mål på 28 kamper i år, og er oppført med 63 mål på 88 kamper for Skeids A-lag.

David Tavakoli scorer på straffe for Skeid Fotball mot Lyn Toppfotball i cupen i år. Arkivfoto: Høviskeland, fotballnerd.no

 

- Annonse -

 

her kan du se intervjuer av Nordlie og Tavakoli på Skeids TV-kanal på youtube: Skeids TV-kanal

kilder: www.skeid.no

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -