Tottenham kan miste Christian Eriksen

455
Dansken Christian Eriksen er i søkelyse til Juventus. Foto: Wikimedia

Dansken Christian Eriksen kan forsvinne fra Tottenham Hotspurs.

Tottenhams Christian Eriksen går langt i å antyde at tiden i Tottenham kan være over om ikke lenge. Den danske midtbanestjernen ønsker seg nye utfordringer i fotballlivet. Det viste seg å være klart etter presse møtet med danske fotballlandslaget onsdag.

– Jeg føler at jeg er et sted i karrieren, der jeg kanskje gjerne vil prøve noe nytt, sa Eriksen ifølge Ekstra Bladet.

– Jeg har dypeste respekt for alt som skjer i Tottenham, og det vil ikke være negativt å bli der. Men jeg har også sagt at jeg gjerne vil prøve noe nytt, sa midtbanemannen.

Inn i sitt siste år

Eriksen er på vei inn i sitt siste år med Tottenham. Dermed er trolig sommerens overgangsvindu London-klubbens siste sjanse til å tjene store penger på dansken. Og spilleren håper på en kjappest mulig avklarering rundt fremtiden hans.

- Annonse -

– Jeg håper det kommer en avklaring i løpet av sommeren. Det er planen. I fotball vet man ikke når det kommer en avklaring. Det kan skje når som helst. Det er best for alle hvis det skjer så raskt som mulig, men i fotball tar ting tid, sa Eriksen onsdag.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -