Slik kan Solskjærs startellever se ut neste sesong

2231

Det er Manchester Evening News som kategoriserer tre forskjellige lagoppstillinger, den dyre, drømmen og den realistiske.

Ryktene er allerede igang, og især for Manchester United etter den skuffende sesongen. I den anledning har Manchester Evening News kommet opp med tre alternativer på en startellever: £400 millioner-laget, ryktelaget og det realistiske laget.

£400 millioner-laget

Her er det snakk om seks nysigneringer, hvor alle lagdeler utenom keeper blir forsterket.

Matthijs De Ligt, Aaron Wan-Bissaka, Tanguy Ndombele, Bruno Fernandes, Joao Felix og Jadon Sancho kjøpes inn for den nette sum av £400 millioner (4 milliarder kroner)

- Annonse -
Foto: Manchester Evening News

Rykte-laget

Det er meldinger om at Manchester United sine sjanser for å hente spillere som De Ligt, Sancho og Wan-Bissaka er tvilsomme. Derfor er det også alternativer.

I forsvar nevnes: Joao Cancelo og Kalidou Koulibaly og på midtbanen er Adrien Rabiot og Youri Tielemans sannsynlige signeringer.

Offensivt er Moussa Dembele fra Lyon nevnt sammen med  Joao Felix og Daniel James fra Swansea hvor sistnevnte meldes millimeter fra en overgang til Old Trafford.

Foto: Manchester Evening News

Det realistiske laget

Her går Dan James og Adrien Rabiot igjen. De to engelskmennene Declan Rice og Harry Maguire blir også nevnt som realistiske signeringer. Seneste er James Maddison som også blir nevnt som en potensiell signering for Ole Gunnar Solskjær.

Foto: Manchester Evening News

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -