Tottenham sikret seieren med frekt helspark

Tottenham
Tottenham logo

Watford var ute etter å forlenge sin rekke med kamper uten tap da Tottenham kom på besøk til Vicarage road.

Watford har imponert stort i sin retur til Premier League og var ute etter å ta nok en storskalp da Tottenham kom på besøk.
De første 45 minuttene var jevnspilte, men gjestene var best ut fra startblokkene og etter 17 minutter var Erik Lamela igjennom etter en feil fra Watford-forsvarer Craig Cathcart. Argentineren var iskald alene med tidligere Tottenham keeper Gomes og satte inn 1-0.

Tottenham fortsatte å presse, Watford hang mer og snaut fem minutter før pause var tidligere Lyn-spiss Odion Ighalo på plass. Omringet av flere Tottenham spillere klarte Nigerianeren med sin signatur «scoop»  å vende seg fri inne i 16-meteren og satt inn sitt 14 mål for sesongen, dermed gikk lagene til pause på 1-1.

Redning på strek

Lagene fortsatte der de slapp i den første omgangen, men temperaturen var skrudd opp flere hakk. Spillere fra begge lag var ved flere anledninger i tottene på hverandre og etter drøyt en time spilt kokte det over for Watford spiller Nathan Aké. Den innlånte Chelsea spilleren plantet knottene i kneet på Delle Alli og ble vist det røde kortet av dommer Anthony Taylor.

Med en mann mer presset Tottenham og skapte flere sjanser, men Watford holdt stand. mot kampens siste minutter var hjemmelaget særdeles nære ved å sikre seg alle tre poengene. Nærmest kom Ben Watson da hans hjørnespark nesten ble skutt rett i mål, men keeper Hugo Lloris reddet på strek.
Rett etter gikk Tottenham i angrep. Innbytter Son Heung-min var smart i bevegelsene og møtte et innlegg på første stolpe med et frekt helspark som sikret seieren for gjestene.

Dette resultatet førte Tottenham opp på tredjeplass, kun et poeng bak erkefienden Arsenal som spillere senere på kvelden mot Bournemoth.