Troms 4.div: Ishavsbyen vant serieåpningen mot Ringvassøya

118
Stor jubel hos Ishavsbyen Fotballklubb. Foto: Ishavsbyen FK facebook

Ishavsbyen var vertskap for Ringvassøya i seriepremieren i 4.div, og hjemmelaget tok alle poengene i 3-1 seieren. Vi har med tillatelse fått følgende kampreferat fra Ishavsbyen:

En helt RÅ serieåpning av Byens Kjekkeste Menn🤍
Ishavsbyen – Ringvassøya 3-1
Kaptein William tar med sæ gutta på matta etter flere måneda i dvale inne i Skarphallen. En våryr ung gjeng kom ut å virka litt rufsat og RIL fikk den første scoringa etter personlig feil og det ble det eneste skuddet dem hadde på mål gjennom hele kampen. Fra målet å utover va det guttan fra verdens feteste lag som styrte det meste, vi hadde klart mest ball hele kampen men det var ikke før i 2omg vi ble ordentlig farlig foran mål.
3 minutt i andre omgang blir Vebjørn Sund felt inne i 16metren og re-signeringa Sebastian Karlsen stille sæ opp for å ta straffen den går såklart i mål🎯 og vi har snudd momentumet i kampen. Vi bytte inn på John Mahtte Gaup i det 60ende minutt, 10 minutt etterpå blir han spilt gjennom av Vebjørn Brendlien før han bredside den i mål. Vi fortsette å kjøre på, når vi har spilt 80 min står det 3-1 til Byen etter at den laveste (men sterkeste i feltet) Sondre Nikolai Karlsen heade den i mål på corner! ⚽️
Vi tar med oss en god følelse til neste seriekamp borte mot Nordreisa
🚌
Sebastian Karlsen, Ishavsbyen FK. Foto: Ishavsbyen FK, facebook.

Neste kamp for Ishavsbyen FK, går borte mot Nordreisa lørdag 29.april kl 15:00.

Øvrige resultater: Hamna v Krokelvdalen 2-3; her ble Tobias Lind 2-målsscorer for hjemmelaget, mens Jonas Nikolaisen Simonsen ble 2-målsscorer for gjestene fra Krokelvdalen.

Ulfstind vant komfortabelt 5-1 over Finnsnes der Vegard Bergstedt Lysvoll fant nettmaskene 2 ganger, mens David Mathias Eilertsen scoret 3 mål da Senja vant 4-1 borte mot Storelva.