Tromsø-dominans da Stabæk tapte igjen

191

Begge lag var meget sugne på en seier og 3 poeng ville hjulpet dem betrakelig opp på tabellen,Stabæk på sin side trengte nok poengene mest,men da burde de kanskje ha jobbet med defensive dødballer før lørdagens kamp…

Det tok kort tid før gjestene fra Troms skulle få sin første sjanse og som også resulterte i baklengs for de blaa fra Bærum.

En corner ble slått inn etter 5 minutter og Henrik Gjesdal fikk stå mutters alene,1-0 favør Tromsø.

Stabæk slet mye med å skape målsjanser og bedre ble det ikke da Hedmarkingen Thomas Lehne Olsen i det 25.minutt fikk en enkel jobb med å tuppe ballen i mål bak Stabæk’s sisteskanse Sayouba,2-0 til gjestene.

Kampen forsatte med Tromsø-domininans og Stabæk maktet ikke å finne nettmaskene.

Like etter hvilen skulle Tromsø pungtere kampen da stopper-kjempen Simen Søraunet Wangberg knuser Nicolai Næss i lufta etter en corner,3-0 til bortelaget.

Resten av kampen ble nok så sjansefattig og kampen ender 3-0 til gjestene fra Troms.