Tromsø lett videre i cupen mot Lyn, vant 7-0 på Bislett Stadion

764

Tromsø var naturlige storfavoritter mot 3.div laget Lyn, og det var stor klasseforskjell mellom lagene. Men det var Lyn som var best de første 15-20 minuttene og ville mest. Etter 2 spilte minutter, headet Christoffer Skårn over mål. Ny sjanse etter 8 minutter, men da skudd over mål. Tromsø var først frampå etter 14 min, men skuddet til Ingebrigtsen var av den slappe typen og utenfor.

Lyns Egholm finner Skårn med en pasning, og alene med keeper, skyter Skårn til side for mål, stor sjanse etter 21 min! Tromsøs første store sjanse, kommer i det 29 min, når Gjesdal header over mål på corner.

Tromsø våkner til etter 30 spilte minutter, og i det 33 min, scorer Thomas Lehne Olsen på frispark, et herlig mål fra 18 meter utagbart for keeper. Tromsø leder 1-0. To minutter senere, får målscorer Lehne Olsen ballen fra Andersen, og header inn 2-0. Men det skulle bli mer. Fire minutter senere, får Moussa hos Tromsø en herlig pasning fra innbytter Johansen, og skyter til høyre for Lyn-keeper Sandsør, det står 3-0 til Tromsø. Keeper burde tatt dette skuddet. Lagene går til pause på stillingen 3-0 til Tromsø.

Lyn Tromsø 2

47 minutter er spilt, da Lyns Hammer skyter rett på keeper. Etter 53 minutter, får Lyns keeper Sandsør et tilbakespill som han sleivsparker til corner. En corner der Gjesdal hos Tromsø, header rett på Sandsør.

Tromsø finner nettmaskene igjen etter 61 min, når Nordbye skyter fra 16 meter og rett i krysset, 4-0 til Tromsø.

Velkjente Morten Gamst Pedersen kommer innpå etter 58 min, og på et frispark kort tid etter, finner han Gundersen, som header inn 5-0.

Speaker nevner at det er 2129 tilskuere på Bislett Stadion.

Moussa finner Ingebrigtsen etter 75 spilte minutter, og sistnevnte avfyrer et skudd som finner nettmaskene, og det står 6-0. Nå er Tromsø gode og viser klasseforskjellen. Gamsten selv prøver skuddfoten etter 87 min, men utenfor.

I det 89 min, kommer kveldens siste scoring. Innbytter Michalsen får æren av å sette inn 7-0 målet med skuddfoten.