Tysk oppsummering Champions League

115

Dortmund-Atletico Madrid 4-0

Galatasaray-Schalke 0-0

I Istanbul var gutta fra Schalke på besøk. Før hvilen vippet kampen begge veier. Gjestene får til en del greie angrep som ofte endte i corner, men ikke noe mer en det. Andre omgang fortsatte der 1. omgang slapp. En underholdende forestilling der begge lag fort kunne ha avgjort kampen. Med tanke på at sjansene var såpass mange så er vel begge lag fornøyde med et poeng hver.

I Dortmund var det klart for toppoppgjør i gruppa. Begge lag stod med seks poeng og kampen var vanskelig å spå på forhånd. Gjestene åpnet bra, men utover omgangen var det vertene som tok over spillet. Etter 38 min tok hjemmelaget ledelsen ved Witsel etter en corner. Etter pause åpnet gjestene igjen best. Men etter timen var passert gikk nesten lufta ut av gjestene. Dortmund gikk opp til 2-0 etter 73 min ved Guerreiro. Gjestene var ikke helt tomme for luft og fikk produsert noen mindre muligheter til. Da 3-0 kom ved Sancho etter 83 min hadde gjestene gitt mer eller mindre opp. Minuttet før slutt fastsatte Guerreiro sluttresultatet til 4-0.

Alt i alt en bra kveld for de tyske lagene.