Undrenes tid er ikke forbi!!

219

(Bilde, Marca: 16 Fran Rico etter scoringen)

Dette skal egentlig ikke skje, og det er derfor vi elsker fotball! Lille Eibar klarer å ta poeng på Santiago Bernabeu. 1-1 mot selveste Real Madrid. Eibar som er et lite veikryss i Baskerland, de har små ressurser og egentlig ingen kjente spillere.

Eibar gir hjemmelaget et sjokk allerede etter 6 minutters spill. Ander Capa legger inn perfekt til Fran Rico som får stå helt alene og stange inn 1-0. Det var svært dårlig forsvarsspill av Real Madrid. Headingen er heller ikke umulig å redde for Navas. Både Marcelo og Ramos var ute i dag, men erstatterne Pepe og Danilo er gode nok til å hindre slike mål.

Real Madrid måtte også unnvære Modric som er skadet og ute i ca. en måned. Casemiro er fremdeles skadet. Det tok 18 minutter før det ble balanse i regnskapet igjen. Et godt innlegg fra Ronaldo treffer Bale som går høyere enn alle og header inn 1-1. De fleste forventet nok da at resten av denne kampen ville bli enveiskjøring og komfortabel hjemmeseier. Vi har sett det mange ganger før. Det ble skapt noen muligheter før pause til hjemmelaget, men ingen kjempesjanser. Keeper Asier Riesgo var god og hadde bra kontroll. Det står 1-1 til pause.

Det var helt klart at Zidane ikke var fornøyd med det som ble prestert i første omgang. Han gjør derfor 2 bytter, Nacho Fernandez kommer inn for Varane og Morata inn for Benzema som fikk svært lite til i første omgang. Ronaldo prøver som vanlig mange ganger, men de fleste avslutninger går utenfor mål. Det var ikke en Ronaldo slik vi er vant til å se. Han er på langt nær like dominerende som vanlig. Avslutningene er like mange, men langt mindre giftig.

Eibar er modige og de kjemper hardt, og de skaper også en del muligheter, selv om det er hjemmelaget som styrer det meste. Det er en taktisk meget godt gjennomført kamp av Eibar. Real Madrid har vi sett veldig mye bedre enn i dag og det er grunn til å tro at vi kommer til å få se de bedre allerede neste serierunde. Men det må være lov til å stille spørsmål om alt er som det skal i laget. Det er vanskelig å spore noen spillerglede. Ronaldo er langt unna toppformen. Det er tidlig i sesongen, og mye kan skje. Det er nok kvalitet i laget til at de kan vinne hva som helst. Men kvaliteten må samarbeide og dra lasset sammen.