Usain Bolt skal trene med Eliteserieklubb

222

Sprintfantomet Usain Bolt er i disse dager på prøvespill i Strømsgodset IF.

Den nå pensjonerte friidrett sprinteren Usain Bolt (31), som er stor supporter av Manchester United, skal denne uken trene med Strømsgodset IF. Jamaicaneren ankom tirsdag kveld og ble tidligere på onsdag presentert,i forbindelse med et spillermøte før dagens trening på Marienlyst.

– Vi synes det er fantastisk morsomt at Usain Bolt velger å komme hit til Strømsgodset for å trene seg opp. Han er en ener og en mester, en av de største idrettsutøverne gjennom alle tider, og det er klart vi kan lære mye av ham. Usain Bolt er dessuten en særdeles karismatisk og energisk type, og hans tilstedeværelse vil utvilsomt være til stor inspirasjon for spillere, trenere, ja, for hele klubben, sier sportssjef Jostein Flo til Godsets nettsted.

Usain Bolt Skal etterplanen spille en treningskamp for Strømsgodset mot Norges G19-landslaget først kommende tirsdag. Tidligere var sprintfantomet i Tyskland, hvor han trente med Borussia Dortmund.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -