VM 2018: Håpet lever fortsatt for Bendtner

227

Nicklas Bendtners håp om å rekke VM i Russland til sommeren lever fremdeles

Bendtner ble skannet på mandag, og ifølge landstreneren Åge Hareide var resultatet overraskende positivt. Men angriperen blir neppe spille, klar til kampen mot Sverige på lørdag. 

– Resultatet av skanningen var mer positivt enn vi hadde håpet på. Det ser ganske bra ut for spissen. Bildene viser at han har en strekk i lysken, men det er ikke slik at vi kan se at det er over nå. Vi kan gi ham en rehabiliterings mulighet.

– Hvis du har en hamstring i lysken, så kan det ta litt tid, men det var ikke noe urovekkende, sier Åge Hareide før laget skal ha trening.  

Blir neppe klar til treningskampen mot Sverige

- Annonse -

Nicklas Bendtner pådro seg en skadet i helgens kamp mot Brann. Selv om mandagens skanning viste seg å være lovende i forhold til angriperens VM-muligheter, så blir han ikke å se i troppen til kampen mot Sverige (lørdag).

Det er to dager før Åge Hareide, kommer til å ta ut den endelig VM-troppen på 23 spillere.  Pr, nå er bruttotroppen på 27-spillere.

Cornelius og Bjelland lider av småskader

Andreas Cornelius og Andreas Bjelland lider også av småskader. Men begge skal være klar til VM, om de blir blant de 23 som får reise til Russland. Andreas Cornelius blir behandlet av fysioterapeuten til FCK, som kjenner spillere godt.

– Vi har sett opp i gjennom historien om hvordan han har, klart å få spillere tilbake fra lårskader, og det har vært lovende. Så jeg er sikker på at han kommer til å bli bra, sier Åge Hareide.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -