Portugal rotet bort ledelsen

175

Portugal og Tunisia startet VM-oppkjøringen med en testkamp mellom seg.

Portugal gikk oppskriftsmessig opp i ledelsen mot Tunisia 2-0. Når begge VM-klare lagene startet oppkjøringen mot sommerens VM-sluttspill i Russland.  Men til tross for at det virket som Portugiserne virket å ha full kontroll på Tunisia etter at André Silva og Joao Mario hadde sendt hjemmelaget i ledelsen. Da var det bare spilt 34 minutter av kampen.

Men nordafrikanerne ga ikke opp, og like før pause kom scoringen ved Anice Badri og reduseringen var ett faktum.  Lagene gikk til pause med 2-1 til vertene.  Starten på andre omgang skiftet kampen fullstendig karakter, for plutselig var det Tunisia som var det dominerende laget.

I det 64 minuttet kom utligningen ved Fakhreddine Ben Youssef til 2-2 som også ble slutt resultatet. Portugals storestjerne Cristiano Ronaldo var ikke med i troppen, og er forventet å ta del i gruppen i løpet av de to neste dagene. Portugal er i gruppe B. Hvor dem møter Spania, Marokko og Iran. Deres første kamp er mot en av favorittene Spania den 15. juni.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -