Veton Berisha etter straffescoringen i Mjøndalen: – Nå har vi alt i våre hender

436
Veton Berisha var ekstremt fornøyd med å bli matchvinner på overtid i Mjøndalen. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Consto Arena, Mjøndalen

(MJØNDALEN-VIKING 0-1) Veton Berisha ble den store helten langt inn i overtiden på Consto Arena i Mjøndalen. Det kontroversielle straffesparket og Berishas scoring sørget for at siddisene for fullt er med i kampen om medaljene.

– Den satt veldig langt inne. Samtidig så er vi dominerende gjennom hele kampen, og hadde egentlig vunnet helt fortjent. Men så kommer målet på en situasjon der det egentlig ikke burde dømmes straffe. Men hvis man ser på hele kampen så er det fortjent at vi vinner, sier Veton Berisha til Fotballnerd.no.

Viking-kapteinen er tydelig på at den kontroversielle straffesituasjonen på overtid ikke overskygget dominansen fra bortelaget i søndagens kamp.

- Annonse -

– Jeg har ikke sett alle situasjonene ordentlig, men sånn sett så har jo vi en situasjon der de handser i førsteomgangen. Men i selve spillet så er vi mye bedre enn dem, og jeg har også noen store sjanser til å score tidligere. De har jo ingenting utenom den straffesituasjonen, oppsummerer Berisha.

– Ble det en tøffere kamp enn forventet i Mjøndalen?

– Nei, vi visste jo at det ville bli tøft. Samtidig så synes jeg vi gjør en veldig god fotballkamp. Hvis du ser på selve prestasjonen, og hvordan vi gang på gang spiller oss ut. Men selvfølgelig så burde vi sette de klare sjansene vi fikk, sier Berisha til Fotballnerd.no.

Viking-kapteinen innrømmer at seieren satt langt inne søndag kveld. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Med søndagens seier i Mjøndalen har nå Viking befestet sin posisjon på bronseplass i Eliteserien med hele fire poeng ned til Rosenborg. Berishas scoring sørget også for at de nå kun er tre poeng bak Molde og sølvet.

– Det er jo selvfølgelig viktig. Nå er vi fire poeng foran Rosenborg og vi har alt i våre hender. Det er digg å tenke på at det er opp til oss selv. Så tror jeg at vi kommer til å klare å ta medalje, sier Berisha før han legger til:

– Vi har ikke sett ordentlig på situasjonen. Vi har sagt til oss selv at vi går for medalje, også får vi telle opp til slutt. Vi vet jo at Molde er et veldig bra lag, og de kommer nok til å vinne en del fotballkamper de også, avslutter Viking-spissen til Fotballnerd.no.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -