Gauseth etter straffebom og overtidsdrama: – Han burde ha like dårlig samvittighet som meg

445
Christian Gauseth var lettere sjokkert etter kampslutt over dommeravgjørelsen søndag kveld. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Consto Arena, Mjøndalen

(MJØNDALEN-VIKING 0-1) Christian Gauseth følte på en stor skyldfølelse etter straffemissen i søndagens kamp mot Viking. Etter kampen var han rasende over straffesituasjonen på overtid som kostet bruntrøyene ett poeng.

– Den følelsen av å svikte laget så totalt, er jo fra personlig plan helt grusom selvfølgelig. Vi spiller jo ingen god kamp i dag, og Viking har masse sjanser til å avgjøre dette tidligere, men det er jo klart at setter jeg den straffa så ser ting annerledes ut. Og det er jo min feil, konkluderer Christian Gauseth til Fotballnerd.no og forklarer hva som går galt i det avgjørende straffesparket:

– Jeg hadde egentlig en god plan. Og så avviker jeg fra den planen. Og det gjør at jeg bommer. Det er en veldig dårlig straffe. Jeg er veldig lite fornøyd med det, også er det ikke så mye mer å si om det, sier Gauseth.

- Annonse -

Underveis i 1.omgang tar MIF-kapteinen grep og bytter plass på Isaac Twum og Ole Amund Sveen. Etter en kort samtale med Vegard Hansen, snus også trekanten på midten for å få Gauseth i en mer fremtredende rolle opp mot Vikings Joe Bell. De taktiske endringene kom som følge av en svak åpning fra hjemmelaget.

– Jeg synes ikke vi henger sammen. De får skape altfor mye, og har vel en fire-fem store sjanser der de kunne score. Så vi kan ikke være fornøyd med måten vi ser ut der. Jeg prøvde å gjøre noe med det og ta noen grep for at det skulle se annerledes ut. Så lykkes vi helt ok med det, men andreomgangen er mye bedre. Hadde vi hatt to like omganger som andreomgangen så kunne dette sett helt annerledes ut, forteller MIF-kapteinen til Fotballnerd.no.

MIF-kapteinen hadde dårlig samvittighet etter straffemissen mot Viking. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

På overtid dømmes det straffe mot Mjøndalens Nicolas Walstad. Situasjonen er svært kontroversiell, og MIF-leiren er ikke i tvil.

– Det er helt åpenbart. Det er forferdelig dømt. Han bør ha like dårlig samvittighet som meg i kveld. Sigurd Kringstad, det er ganske utrolig at vi får se det på det nivået her, sier Gauseth kontant til Fotballnerd.no.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -