Frustrert Walstad om den kontroversielle straffesituasjonen: – Det er helt uforståelig

326
Både Veton Berisha og Nicolas Walstad konkluderte med at det ikke skulle vært straffespark til Viking. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Consto Arena, Mjøndalen

(MJØNDALEN-VIKING 0-1) Reaksjonene var mange etter den kontroversielle og avgjørende straffesituasjonen på overtid i søndagens oppgjør. Spillerne er ganske samstemte i sin sak, og hovedaktøren selv, Nicolas Walstad, er iallfall ikke i tvil.

– Jeg får jo en ball limt rett i hodet, så presterer en mann utpå der å dømme straffe. Det er helt uforståelig. Jeg synes jeg ser hvor dommeren står også, og han har jo ganske god vinkel på situasjonen. Det er utrolig bittert at det er det som gjør at vi taper kampen i dag. Vi trenger ikke at et så godt fotballag skal få hjelp av dommeren i tillegg, sier Walstad til Fotballnerd.no.

Han får støtte fra sin kaptein:

- Annonse -

– Det er helt åpenbart. Det er forferdelig dømt. Han bør ha like dårlig samvittighet som meg i kveld. Sigurd Kringstad, det er ganske utrolig at vi får se det på det nivået her, sier Gauseth til Fotballnerd.no.

Mjøndalen-trener Vegard Hansen er heller ikke i tvil på at det var en feil dommeravgjørelse som ga Viking seieren langt inn i overtiden.

– Det er ekstremt bittert det selvfølgelig. Å få en straffe imot oss som er feildømt. Å tape fotballkamper på overtid er det verste som finnes, og når det i tillegg kommer på denne måten med en feil dommeravgjørelse så er det ekstremt bittert, oppsummerer Vegard Hansen til Fotballnerd.no.

VILLE HA STRAFFE: Viking-spillerne ropte på straffe i førsteomgangen da Kristoffer Løkbergs skudd gikk i armen på en MIF-spiller. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Viking-kaptein Veton Berisha ble den store helten i sekundene etter dommerens avgjørelse. Selv er han enig i at selve straffesparket var en feil avgjørelse.

– Målet kommer på en situasjon der det egentlig ikke burde dømmes straffe. Men hvis man ser på hele kampen så er det fortjent at vi vinner, sier Veton Berisha til Fotballnerd.no.

Berishas lagkamerat, Zlatko Tripic, var hvertfall klokkeklar på at det var straffespark basert på sin posisjon på banen.

– Vi får en soleklar straffe mot slutten der, og da var det ekstremt godt at Veton satte den, sier Tripic til Fotballnerd.no.

– Du mener det er et soleklart straffespark?

– Ja, det mener jeg.

– TV-bildene viser at ballen går i hodet på Nicolas Walstad. Hva tenker du om det?

– Nei, altså jeg har ikke sett TV-bildene. Men fra min vinkel så ser det ut som at ballen går i hånda på Walstad, men det kan godt være at jeg tar feil svarer Tripic til Fotballnerd.no.

 

Eurosports ekspert Joachim Jonsson konkluderte i «Fotballrunden» at dommeren gjorde helt rett ved å gi Viking straffespark mot Mjøndalen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -