– Vi må akseptere situasjonen

148

– Vi må akseptere situasjonen


Det ble 2-2 borte mot Exeter for Liverpool i FA-cupens 3.runde. Det betyr omkamp og enda flere kamper i et allerede fullt januar-program.

Merseyside-klubben har kommet til semifinalen i Capital One Cup, og har i tillegg til det flust av kamper i serie og FA-cup. Derfor var det ikke gunstig med 2-2 og enda en kamp i vente senere denne måneden. Kampen var forøvrig Liverpools femte på 14 dager.

– Det er bare slik situasjonen er, det er ikke et problem. Vi har hatt noen flere kamper enn de andre fordi vi enda er med i Capital One Cup, og vi har spilt i Europa League. Det er bare det, sa Klopp til pressen etter kampen.

Klopp stilte et veldig reservepreget lag mot Exeter. Bare Christian Benteke av de som startet hadde spilt regelmessig for Liverpool denne sesongen. Fem spillere gjorde også sine debuter for klubben.

- Annonse -

Liverpool har to tøffe hjemmekamper i Premier Leaue i uka som kommer. På onsdag kommer ligaleder Arsenal på besøk, mens søndag er det Manchester Uniteds tur til å gjeste Anfield. Og til de kampene håper Klopp å ha bedre nyheter på skadefronten.

– Hovedproblemet vårt er at midtstopperne våre er skadde for øyeblikket. Vi hadde fem midtstoppere i starten av sesongen, nå har vi ingen, det er situasjonen, men neste uke kan det plutselig være annerledes, sa en optimistisk Klopp.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -