Viking selger stoppertalent

141
Kjell Jonevret
Kjell Jonevret. Foto: Wikimedia

Viking selger stoppertalent

Viking skal, i følge Stavanger Aftenblad, være enig med belgiske Lokeren om en overgang for det islandske stoppertalentet Sverrir Ingason (21).

«Siddisene» skal de siste ukene ha avslått flere millionbud på den svært ettertraktede islendingen, men før helgen skal Lokeren ha tilbudt over 6 millioner kroner for 21-åringens tjenester. Mye tyder nå på at Viking skal ha akseptert dette.

Ingason ble hentet til Viking før 2014-sesongen og etablerte seg raskt til å bli en av klubbens mest sentrale spillere i det som ble en svært skuffende sesong, tross en god start. Han spilte totalt 29 seriekamper og scoret 3 mål. Den siste tiden har han også spilt seg inn i Islands A-landslagstropp.

Dersom overgangen nå går i orden, vil det bli en av Vikings største overganger noensinne, og av midtstoppere er det kun Brede Hangeland og Hannu Tihinen som har blitt solgt for et høyere beløp enn det Ingason nå sannsynligvis selges for.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -