Viking senket Rekdals menn

106

Tippeligaen er allerede godt i gang og flere lag har allerede vært i aksjon. Denne gangen var det Vålerenga sin tur mot Viking i flomlyset på Ullevål. Etter en noe skuffende sesong i 2014/2015, var Oslo-laget revansjesugne og ingenting annet enn 3 poeng var godt nok. Men gjestene fra Stavanger overrasket og det ble ingen enkel kamp.

Den første sjansen kom etter snaue 10 minutter. Ibrahim får ballen innenfor hjemmelaget sin 16-meter og skyter. Ballen treffer Wæhler først og Falch har god kontroll på ballen. Bare 4 minutter senere legger Arvidsson inn i feltet til Viking og der er Brown. Brown mottar ballen og har en god mulighet til å score, men Vålerenga-spissen skyter over.

Det var mange frispark i første omgang noe som senket tempoet, men det tok ikke lang tid før Viking sjokerte Klanen. Sverisson har ballen rett utenfor 16-meteren og lader sleggen. Han får en fin skru på ballen og scorer et vanvittig mål. Definitivt en kandidat til “Årets mål”.

Før lagene gikk inn til pause, skjedde det lite og stillingen var 0-1 halvveis.

- Annonse -

Etter pausen gikk Vålerenga ut med en positiv innstilling og det ga avkastning. I det 49.minutt har Zahid ballen og legger ut til Lindkvist, som sender ballen videre til Daniel Fredheim Holm. Fredheim skyter og ballen går like utenfor. En vanvittig sjanse til veteranen.

Hjemmelaget prøvde å skape sjanser, men det ble bare nesten. Rett før slutt kom en kalddusj for hjemmefansen, når Bringaker drar seg løs på venstresiden og skyter fra spiss vinkel. Unggutten skrur ballen og sikrer alle poengene.

Kampen ender 0-2 til Viking og Vålerenga åpner sesongen på skuffende vis.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -