Villa scoret mål, men Chelsea vant til slutt

96
Jose Mourinho
Jose Mourinho. Foto: Flickr

Aston Villa har ikke scoret siden Christian Benteke scoret mot Manchester United rett før jul, men idag klarte de å gjøre noe med det. Det var likevel ikke nok mot serieleder Chelsea.

11 mål på 23 kamper var fasit for Aston Villa før dagens hjemmemøte med Chelsea. Chelsea troner som ensom majestet på toppen av Premier League-tabellen, og befestet sin posisjon enda mer på Villa Park i ettermiddag.

Det tok ikke lang tid før Chelsea og Eden Hazard startet ballet, og belgieren scoret allerede etter åtte minutter. Han ble satt opp av Willian og bredsidet ballen enkelt i mål bak Brad Guzan. Chelsea hadde god kontroll på resten av førsteomgangen, og Villa så ut som de har gjort en stund, fullstendig ufarlige.

Etter hvilen startet Aston Villa langt bedre, og hadde et par halvsjanser. Etter en corner fikk nysigneringen Carles Gil ballen tilbake, driblet av Oscar og slo et langt innlegg som gikk over hele Chelsea-forsvaret før ballen falt ned på hodet til danske Jores Okore som headet ballen enkelt i mål. Det var han første scoring for Aston Villa, og det første målet Villa hadde scoret på nesten 700 minutter med Premier League-fotball.

Etter scoringen var det tett og jevnt, men plutselig dukket  Branislav Ivanovic opp for Chelsea og satte ballen lekkert i mål med et skudd i lengste hjørnet. Det var serberens femte mål på seks kamper mot Aston villa.

I det 79′ minutt kom øyeblikket mange Chelsea-fans hadde ventet på da Andres Cuadrado kom inn som innbytter til sin debut. Colombianeren klarte dog ikke å markere seg de få minuttene han fikk. Etter seks tilleggsminutter ble kampen blåst av, og Chelsea vant 2-1.

0-1 Hazard (8′)

1-1 Okore (48′)

1-2 Ivanovic (66′)