West Ham tok ny storskalp

168

Et West Ham lag i medvind fikk besøk av et Chelsea lag i krise.

West Ham er en av sesongens aller største overaskelser. Laget fra London har allerede denne sesongen ruket å tukte lag som Arsenal, Manchester City og Liverpool.
I dag fikk Slaven Bilic og hans mannskap besøk av et Chelsea lag som opplever sin verste sesongstart noensinne. Og verre skulle det bli.

Etter kun 17 minutter måtte Chelsea keeper Asmir Begovic se ballen suse inn i nettet bak seg. Dimitri Payet slo et innlegg inn i feltet og kulle datt ned rett foran Argentinske Mauro Zarate som dunket inn kampens første scoring. Vondt skulle bli til verre for Chelsea da Nemanja Matic fikk sitt andre gule kort for dagen rett før pause, kun 10 minutter etter å ha fått sitt første fra dommer Johnathan Moss. Chelsea hadde før den tid fått se ballen bli reddet på streken av Manuel Lanzini. TV-bildene viste at det var en korrekt avgjørelse, selv om det kun var centimetere om å gjøre.

Mourinho sendt på tribunen

Jose Mourinho var tydeligvis ikke fornøyd med dømmingen i den første omgangen, og det meldes at Portugiseren ble sendt på tribunen etter at han forsøkte å ta seg inn i dommergarderoben i pausen.
Før det hadde Mourinho rukket å gjøre et bytte og John Obi Mikel kom inn for Cesc Fabregas.
Chelsea var betraktelig bedre etter hvilen og snaut 10 minutter ut i omgangen fikk de utligningen sin da Gary Cahill dunket inn ballen etter en corner.

- Annonse -

Kampen åpnet seg mer opp utover omgangen og begge lag hadde sjanser til å få enda fler scoringer. Begge lag stanget mot hverandre, men etter 79 minutter skulle scoringen endelig komme. Innbytter Andy Carroll stanget inn et innlegg fra Aaron Cresswell og sendte hele Upton Park til himmels.

Hjemmelaget holdt ledelsen inn og kunne dermed innkassere nok en svært imponerende seier mot et av storlagene.

Nå gjenstår det å se hvordan Chelsea løser situasjonen de er i. Både sportslig og nok en utenomsportslig episode som involverer Jose Mourinho.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -