Yaya Touré er ferdig i Olympiakos

360

Yaya Touré er ferdig i Olympiakos Pireus. 35-åringen og den greske toppklubben har blitt enige om å terminere kontrakten.

Midtbanespilleren spilte kun fem kamper (to i ligaen, to i Europa League og én i cupen) for den greske klubben. Kontrakten varte opprinnelig til juni 2019.

– Yaya er og vil alltid være en viktig del av Olympiakos-familien, som har utmerket seg som en sentral del av klubbens historie. Olympiakos ønsker å takke ham for alt han har ofret for klubben. Yaya fortsetter å være sterkt knyttet til klubben og ønsker Olympiakos mye suksess. Yaya drar som en venn, og våre dører er alltid åpne. Våre veier vil sikkert krysses igjen, skriver klubben i en kunngjøring på sin nettside.

Yaya Touré var ferdig i Manchester City etter åtte år i klubben i sommer. I september signerte han en kontrakt med Olympiakos.

- Annonse -

For den greske klubben spilte han allerede i 2005/06-sesongen. Året etter gikk han til AS Monaco før han fortsatte karrieren i FC Barcelona og Manchester City.

Touré vant blant annet Champions League med Barcelona og sju seriegull med Olympiakos, Barcelona, Manchester City og ivorianske ASEC Mimosas. Fra 2011 til 2014 ble han utnevnt som Årets afrikanske fotballspiller fire år på rad.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -