1. Divisjon blir OBOS-ligaen

935

1. Divisjon blir OBOS-ligaen

OBOS blir ny hovedsponsor for 1. Divisjon menn fra sesongen 2015. Avtalen gjelder for seks år og innebærer en satsing på både topp- og breddefotball. Avtalen skal være verdt 12,8 millioner kroner årlig.

– OBOS er meget godt fornøyd med denne avtalen. OBOS har blitt en landsdekkende virksomhet, og denne avtalen vil gi oss økt synlighet og økt kjennskap til OBOS over hele landet, sier konsernsjef  Martin Mæland i OBOS til Norges Fotballforbund sin hjemmeside.

Avtalen er betydelig forsterket og nå skal altså klubber som Fredrikstad og Brann ikle seg OBOS logoen på sine respektive drakter.

– Dette er den største og mest omfattende avtalen for 1. divisjon menn. Som leder av NTF er jeg stolt over at vi har fått en solid partner som OBOS med på laget. Langsiktighet og soliditet vil bidra til at norsk fotball utvikler seg enda et steg, sier administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Leif Øverland til Fotball.no

- Annonse -

– Norsk fotball er i medvind, med nye og unge profiler som lover godt for fremtiden. 1. divisjon representerer på mange måter bredde- og talentutviklingsdelen av norsk toppfotball. OBOS-ligaen skal være en attraktiv arena hvor fremtidige fotballstjerner kan få utvikle seg og vise seg frem, fortsetter Mæland til Fotball.no

– Denne avtalen passer også godt inn med OBOS’ sponsorstrategi om å bidra til gode oppvekstmiljøer. De 16 OBOS-ligaklubbene engasjerer og aktiviserer tusenvis av barn og unge, foreldre og foresatte og frivillige i sitt nærmiljø. Avtalen vil bidra ytterligere til lokale fotballaktiviteter og styrke det gode sosiale miljøet rundt fotballen, avslutter Mæland.

– Vi er veldig godt fornøyd med å få inn OBOS som en langsiktig samarbeidspartner for 1. divisjon menn, men også for aktivitetsskapende tiltak i barne- og ungdomssegmentet. OBOS er en tung samfunnsaktør, og vi har mange felles medlemmer. Jeg er sikker på at vi sammen skal få til et samarbeid til beste både for OBOS og utviklingen av norsk fotball i topp og bredde, sier generalsekretær Kjetil Siem i NFF avslutningsvis til Fotball.no

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -