Akershus 4.div: Kampanalyser/fakta 12.runde: Toppoppgjøret Aurskog-Høland – Gjelleråsen endte 3-3

669
Kampbilde fra Eidsvold TF2 v Kløfta. Foto: Eidsvold Turn på nett

Det ble et dramatisk toppoppgjør mellom Aurskog-Høland og Gjelleråsen, en kamp med rødt kort og et bortelag som kom tilbake etter å ha ligget under med 2-0 og 3-2.

Kløfta fortsetter å vinne og har nå 5 strake seirer og har inntatt 1.plassen på tabellen, poenget foran Gjelleråsen.

Ull/Kisa 2 vant 8-måls-thrilleren mot Lørenskog 2, og har nå 3 seirer på rad.

Resultater 12.serierunde:

19/6: Eidsvold TF 2 – Kløfta 0-2 (K: Nystrøm 12 str, Olsen 38)

Kløfta har vunnet samtlige 6 bortekamper etter kampen på Eidsvoll.

Hjemmelagets nr. 10, Lars Andresen, har følgende analyse av kampen: – I starten av kamp var det ganske jevn, Kløfta skapte en del sjanser mens Turn sleit med siste del av banen og skapte ikke akkurat de største sjansene, men etter 12 minutter ble Kløfta spiller taklet innafor 16 meteren og Steffen Nystrøm satt lett inn 1-0. Etter 38 min doblet Adam Olsen. Etter pause var det mye fram og tilbake selv om Kløfta skapte de største sjansene, men ingen klarte å sette ballen i mål. Da endte kampen 2-0 til Kløfta, avslutter Andresen til fotballnerd.no

Andresen opplyser til fotballnerd.no at han har scoret 8 mål og ikke 7 mål så langt i sesongen.

Kløftas sin kaptein, Eivind Damstuen, har følgende tilbakemelding å gi fra kampen:Ny solid kamp av oss. Vi er på fra start, aggressive i presset og viser at vi vil vinne. Scorer to mål i første omgang, og har full kontroll på kampen hele veien. Første målet er en straffe som Steffen setter. Magnus Pettersen Hovde ble felt av keeper da han var alene igjennom. Andre målet kom etter oppspill på Hawar Saleh som flikker ballen i bakrom på Adam Olsen. Han scorer alene med keeper. Vi hadde sjanser nok til å score 2-3 mål til, og skulle også hatt straffe nummer 2 da Hawar ble felt i første omgang. Vi er fornøyd med resultatet og en godt gjennomført kamp, asvlutter Damstuen til fotballnerd.no

19/6: Ull/Kisa 2 – Lørenskog 2 5-3 (UK: Forø 19,35, Høgbakken 63 str, Taymur 70, Habbestad 81 /L: Frengstad 11, Kvalheim 73, Hitchinson 80)

Hjemmelagets 2-målsscorer, Sander Jonassen Forø, fikk direkte rødt kort 2 min før kampslutt.

Kaptein på Ull/Kisa 2s lag, Oliver Stenseth, har følgende analyse av kampen å gi til fotballnerds lesere:Første omgang startet litt dårlig for vår del og vi slapp inn mål på dødball tidlig. Etter dette hever vi oss og går til pause med 2-1 ledelse etter to scoringer av Sander. Tidlig i andre omgang får vi straffe som Høgbakken setter i mål. Lørenskog reduserer til 3-2, men vi går opp i 4-2 rett etterpå etter scoring av Hevar Taymur. Lørenskog reduserer igjen, men heldigvis får vi en scoring fra debutant Anders Habbestad og går opp i en 5-3 ledelse. Ikke den beste kampen vi har spilt denne sesongen, men veldig deilig at vi klarer å holde på ledelsen, avslutter Stenseth

19/6: Gjerdrum – Hauerseter 2-3 (G: Hushagen 60, Bjerklund 90 /H: Rød 80, Preber 89, Mundal 90)

3 av kampens 5 mål, kom i de siste minuttene av kampen samt overtid. Hjemmelagets spiller, Ole-Martin Rundberg, fikk direkte rødt kort etter 75 min på stillingen 1-0.

Gjerdrum har tapt samtlige 6 hjemmekamper etter kampen mot Hauerseter.

Hauerseters kaptein, Jørgen Alstad, kommer med følgende kampanalyse: – Ingen høydare av en kamp, men deilig å være tilbake på vinnersporet. Jeg synes Gjerdrum spillemessig er bedre enn hva tabellsituasjonen deres tilsier, og det ble en sliteseier. Unødvendig å slippe inn nok et mål på overtid. Det må lukes bort, avslutter Alstad

20/6: Aurskog-Høland – Gjelleråsen 3-3 (AH: Pedersen 22, Fjellheim 27, Svardahl 81 str/G: Kaasa 52, Hjelkerud 69, Rydèn 83)

Hjemmelagets keeper, Mathias Nikolai Hoftvedt, fikk rødt kort på overtid etter å ha pådratt seg to gule kort i kampen.

Aurskog-Høland er ubeseiret hjemme mens Gjelleråsen er ubeseiret både borte og hjemme så langt i årets sesong.

Hjemmelagets trener, Arne Henrik Vestreng, kommer med følgende kampanalyse:I første omgang var vi gode. Gutta tok for seg i duellene og gjenvinningsfasen og utfordret Gjelleråsen med gode bevegelser framover i banen. Vi produserte mange sjanser og ledet helt fortjent 2-0 ved pause. i 2. omgang måtte vi rokkere mye på grunn av skader. Gjelleråsen jobbet seg inn i kampen, fikk uttelling og gjorde det etter hvert vanskelig for oss. Alt i alt var 3-3 et greit resultat, men det er alltid surt å miste en ledelse i sluttminuttene, avslutter Vestreng til fotballnerd.no

Kaptein på Gjelleråsen, Marius Pande, har følgende å si om kampen:En kamp der vi har en omgang hver. Høland er best i 1.omgang, vi er best i 2. I første omgang er vi ikke på. De vil mer enn oss, og det vises på banen. Det de skaper kommer stort sett på dødballer/lange kast, men det blir ofte farlig. I 2. omgang kommer vi ut som et helt annet lag. Vi er med i duellspillet og klarer å få i gang vårt spill. Da er vi gode og får et mål av Markus Kaasa etter fint gjennomspill av Fredrik Larsen. Så skyter William stang ut på frispark før Rydèn (som gjorde en kjempematch etter han kom inn) igjen setter opp farta på kanten og finner Joakim i boksen og gir oss utligningsmålet. Høland får så en diskutabel straffe og går opp i ledelsen igjen, men minuttet etterpå utligner Rydèn for oss. Greit nok med uavgjort da vi hadde en omgang hver, men litt kjedelig da vi presser ordentlig på for vinnermålet. Men poeng i årets kanskje vanskeligste bortekamp etter å ha ligget under 2-0 er allikevel sterkt. Alle målene deres kommer forøvrig på dødball/kast, avslutter Pande

20/6: Strømmen 2 – Raumnes & Årnes 1-0 (S: Yildrim 41)

Hjemmelagets spiller, Simen Berg Melby, fikk direkte rødt kort i det 88.min.

Kaptein på Raumnes & Årnes, Patrick Elvethun Hansen, har følgende oppsummering av kampen: – Vi møter et godt Strømmen lag og første 20-25 så sliter vi veldig hvor vi blir spilt veldig lave og de triller ball og vrir spillet att og frem. De skaper ikke så mye, kun et par halvsjanser. Deretter tar vi over og skaper to store muligheter før pause. Målet deres kommer når vi prøver å stå høyt på de, men alle står ikke etter og da spiller de seg ut og sender en ball i bakrom som de setter enkelt. Naivt og dårlig forsvarsspill av oss. I 2 omg er vi bedre enn i 1 omg og klarer i mye større grad å ta vare på ballen. Vi skaper også i 2 omg to-tre store muligheter og det er udyktighet av oss som gjør at vi ikke klarer å sette ballen i mål rett å slett, avslutter Elvethun Hansen til fotballnerd.no

20/6: Fet – Blaker 2-2 (F: Egedahl 68, Jonsson 70 /B: Thoreid 14, Karlsson 30)

Fet kom tilbake etter å ha ligget under 0-2 ved pause. Det ble poengdeling mot Blaker. Blaker har til gode å vinne borte – så langt har det blitt  3 uavgjorte kamper og 3 tap.

Hjemmelagets trener, Robin Ødegaard, har følgende kampanalyse å gi:Jeg synes vi åpner kampen godt, men slutter å trille ball når Blaker scorer 1-0. Da blir det et kampbilde som nok passer dem bedre enn oss. Ligger under 2-0 til pause. I andre omgang styrer vi det meste. Legger godt trykk på Blaker og får 2-2 etter scoringer av Valon Fetahu og Birgir Jonsson. Helt på tampen bør vi fullføre snuoperasjonen da vi får noen store sjanser. Sebastian Abusdal tvinger frem en god redning av Ahmed Jouini i Blaker buret, samt en avslutning i tverrligger fra Espen Søgård, avslutter Ødegaard

Blakers spiller, Joar Akselsen, har følgende oppsummering: – I første omgang triller Fet mye ball i forsvaret og midtbanen, men får stort sett ikke fart på ballen. Vi bryter mye og får flere gode kontringer. De har et par gode muligheter, men vi leder fortjent til pause.

I andre omgang er vi nest best i alt og slipper Fet inn i kampen. De får to mål etter rot fra oss. Alt i alt er nok begge lag skuffet over 1. poeng, avslutter Akselsen til fotballnerd.no

20/6: Skedsmo 2 – Eidsvold IF 2-1 (S: Sandvik 61, Skalstad 87 /E: Kristiansen 45)

bortelagets spiller, Martin Sydtangen, kommer med følgende kampanalyse:Vi starter bra, gode defensivt og lå ganske lavt. Skedsmo hadde mye ball. Første scoring kommer ved et godt innlegg av Espen Fjeld, som Fredrik Kristiansen stanger inn. Etter 60 min ca scoret Skedsmo en nydelig scoring. Vi lå godt defensivt, helt til det begynte å rakne litt på slutten og de får en scoring i 87 min som var ganske surt, avslutter Sydtangen til fotballnerd.no