Akershus 4.div: Mads Elvethun Hansen sikret Raumnes & Årnes årets første hjemmeseier!

442
Raumnes & Årnes v Eidsvold TF 2. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Raumnes & Årnes vant 2-0 hjemme mot Eidsvold TF 2, begge målene signert Mads Elvethun Hansen. Årets første hjemmeseier for Årnes-laget, over et Eidsvold-lag som vant 9-2 hjemme mot Lørenskog 2 i forrige seriekamp!

De første 10 min av kampen skjer det ikke så mye foran goalen, og kampens første målsjanse, får hjemmelagets Mads Elvethun Hansen, når han setter ballen i mål men som blir annullert av dommer.

Kort tid etter, får Nicklas Dale Sramek sjansen, men rekker ikke frem i tide på et godt innlegg.

Bortelaget Eidsvold TF 2 får en god sjanse etter kvarteret, men et godt innlegg foran goalen finner ingen medspillere.

Øyvind Hofsrud hos R & Å, har nettopp klarert for hjemmelaget med en heading. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

22 min er spilt, når nevnte Mads Elvethun Hansen får sjansen igjen, men skuddet hans går rett på keeper.

Så etter 25 min, finner Sramek sin lagkamerat Mads Elvethun Hansen med et flott innlegg, og Hansen setter ballen tilside for keeper og dermed 1-0 til hjemmelaget.

Mads får en ny sjanse etter 38 min, men keeper redder skuddforsøket. Lagene går til pause på stillingen 1-0.

Kun 2 min ut i 2.omg, får Jonathan Storvik Dixon sjansen til å øke til 2-0, men skuddet hans slår keeper til corner.

6 min senere, legger Stian Linderoth-Jensen et innlegg foran goalen, men keeper avklarer før Dixon får foten på ballen.

Minuttet etter, får Nicklas Dale Sramek sjansen igjen, men skuddet hans slår keeper til corner.

Så er det duket for 2-0 etter 56 min når Dixon legger inn til målscorer Mads E. Hansen, han gjør ingen feil og scorer et nydelig mål. Hjemmelaget øyner sjansen til å ta sin første 3-poenger på hjemmebane.

Eidsvold TF 2 har sine sjanser, men hjemmelaget avklarer gang på gang.

Hjemmelagets spiller, Magnus Midling Larsen, sender avgårde et skudd. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Robin Rognerud kommer inn etter 63 min og får en stor målsjanse etter 76 min på «blank goal», men keeper redder mesterlig ved å avklarer til corner.

Rognerud får også enda en stor målsjanse, men brenner sjansen ved å skyte over mål.

Det ender 2-0 til Raumnes & Årnes som dermed innkasserer sin første hjemmeseier for sesongen.

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse fra hjemmelagets trener, Svein Harald Pettersen: – Jeg synes det er en jevn kamp i første omgang og vi er heldige som får det første målet. Jeg synes vi er hakket bedre enn dem, Vi forventer jo at Eidsvold TF 2 skal komme «ut i hundre»etter hvilen og duellere, men da synes jeg at vi får satt kampen og når det blir 2-0, føler jeg at vi har full kontroll. Det er vi som har de store målsjansene, og jeg er meget godt fornøgd med det defensive. Robin har jo to sjanser på blank goal, så seieren kunne ha vært større. En fullt fortjent seier og på de siste 2 kampene har vi scoret 6 mål og holdt buret rent. 4-0 borte mot Fet synes jeg var en sterk seier, og vi er blant de lagene som har sluppet inn færrest mål, avslutter Pettersen

hjemmelagets kaptein, Patrick Elvethun Hansen, har følgende analyse av årets første hjemmeseier:Det var helt fantastisk!! Føler vi er bedre i 90 minutter i dag, og det er en god følelse å ta med videre. Vi kjemper for hverandre hele veien og skaper nok muligheter til å ta med 3 poeng hjem. Mads har virkelig funnet ut hvor målet står og putta 6 mål i B kamp på tirsdag og putter to nye i dag hvor siste målet er en slags kopi av Bergkamp målet i Arsenal, morsomt å se! Holder også nullen for 5 gang i år, som er veldig morsomt, avslutter Patrick Elvethun Hansen til fotballnerd.no

2-målsscorer, Mads Elvethun Hansen, har følgende kampanalyse:  – Vi starter kampen bra og får en scoring annulert. Fortsetter å kjøre og det resulterer i en scoring etterhvert. Fint spill på venstresiden før Sramek legger ballen inn til meg som setter den ved siden av keeper. Turn skaper lite og slår mye langt som passer oss greit i denne matchen. Scorer 2-0 tidlig i 2 omgang etter en glimrende ball fra Dixon. Ellers har vi full kontroll og er meget gode defensivt nok en gang! Deilig med 3 poeng, avslutter Mads Elvethun Hansen til fotballnerd.no