Alonso reagerer på kommentar fra Liverpool

2811
Xabi Alonso og Bayer Leverkusen inviterer til gratis gullfest. Foto: Skjermdump, Youtube.

Etter at Jürgen Klopp annonserte sin avgang neste sommer i januar, tok det ikke lang tid før flere trener navn ble ryktet til Anfield.

Den store favoritten ble den tidligere Liverpool-spilleren og nåværende Leverkusen-treneren, Xabi Alonso.

Men etter en stund med flere rykter, ble det kunngjort at Xabi Alonso vil bli en sesong til i Leverkusen etter å ha sikret seg et historisk mesterskap.

Etter Xabi Alonsos beslutning, har Liverpool angivelig Ruben Amorim øverst på ønskelisten, og beslutningen fikk spanjolen noen eksperter til å reagere, inkludert Paul Merson.

- Annonse -

Den tidligere Premier League-spilleren var overrasket og advarte Xabi Alonso om at han kanskje aldri får muligheten igjen til å lede Liverpool.

Les også:

Erik ten Hag deler én stor bekymring

Liverpool-stjerne ønsker å gå til Barcelona

Slapp unna med skrekken: Leicester tok et stort skritt mot Premier League

Utspillet ble konfrontert til Leverkusen-treneren som svarte følgende:

– Alle er ansvarlige for sine egne beslutninger. Jeg håper at min blir den riktige. Det er jeg overbevist om, sier Xabi Alonso til AS, og fortsetter:

– Jeg nyter tiden og vil forbedre meg selv. Paul Merson har sikkert tatt noen beslutninger som ikke er i tråd med mine verdier – og dette er min, sier spanjolen.

Leverkusen har vunnet det tyske mesterskapet med flere runder igjen, og de er også i semifinalen i DFB-pokalen samt Europa League.

Engelsk fotball diskuterer du i vår FB-gruppe: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -