Avd. 1, 4.runde: Ullern gav Hødd 2 «juling» da Oslolaget vant 13-0 (!)

311

Nyemah Roman Brownell og Shåresh Ahmadi signerte hvert sitt hattrick i 13-0 seieren over Hødd 2 fra Ulsteinvik. Det sto 7-0 ved pause. 102 tilskuere koste seg med mange mål og lagets første seier.

Oppsal startet serien med 3 strake seirer, men gikk på et hjemmetap for Træff.

RESULTATER 4.SERIERUNDE:

Lokomotiv Oslo – Ready 2-0

Drøbak-Frogn – Spjelkavik 4-2

bortelaget ledet 2-0 ved pause, men Drøbak-Frogn snudde kampen i 2.omgang med fire scoringer og vant 4-2.

Oppsal – Træff 1-2

rapport fra Oppsals, Mikkel Klein Gulbrandsen: Kamp vi har full kontroll på i 1. omgang. I andre omgang slipper vi dem inn i spillet og spiller etter deres premisser. Ser ballen bølger mye fram og tilbake og mye dødballer. Vi slipper deretter inn på to dødballer, straffe og frispark. Det var oppsummert, veldig skuffende å ikke ta 3 poeng i denne kampen, avslutter Gulbrandsen til fotballnerd.no

Kristiansund 2 – Herd 2-2

Herd ledet 2-0, men hjemmelaget reddet et poeng da Jonas Rakstang Rundberg utlignet til 2-2 fra krittmerket på overtid.

Rilindja – Follo 1-3

Ullern – Hødd 2 13-0

Andreas Økland og Mathias Berg Skjeseth debuterte for hjemmelaget som innbyttere.

rapport fra Ullerns, Håkon Buckner: Vi er effektive i begynnelsen av kampen, og leder komfortabelt tidlig. Da er på mange måter kampen avgjort, og det er stort sett spill mot Hødd sitt mål. Solid gjennomført, og positivt at vi scorer såpass med mål samtidig som vi holder nullen, avslutter Buckner til fotballnerd.no

KFUM Oslo 2 – Molde 2 1-3