Avd. 2. Runde 4: Markus Norheim Cham scoret hattrick da Østsiden vant

697

Østsiden vant 3-2 over Vestfossen i en kamp der Markus Norheim Cham scoret hattrick og fikk rødt kort (2 gule).

Selbak tapte 5-0 i Drammen og står som eneste lag uten poeng i avdelingen.

Bjørnevatn var på ny tur til Østlandet der laget fikk testet krefter i Fredrikstad mot Kråkerøy. Laget fra Finnmark måtte reise hjem med et 3-0 tap i kofferten.

Gjelleråsen og Skjetten spilte 2-2.

RESULTATER 4.SERIERUNDE:

Gjelleråsen – Skjetten 2-2

Skjetten ledet 2-0 ved pause, men hjemmelagets kaptein, Marius Pande, tok ansvar og scoret to mål og berget et poeng foran 202 tilskuere

rapport fra nevnte Marius Pande: En kamp der vi har en omgang hver. Skjetten best i 1.omgang, vi best i 2. Deres mål kommer på straffe og en bra prestasjon av spissen. Vi scorer på to dødballssituasjoner. Begge lag har muligheter til å avgjøre, men alt i alt greit med poengdeling, avslutter Pande til fotballnerd.no

Valdres – Lørenskog 0-1

Noah Skåttun ble matchvinner i det 84.min

rapport fra Valdres kaptein, Thomas Brekken: Lørenskog er det beste laget i 1. omgang, og vi er best i 2. omgang. Føler dette var en kamp der laget som scorer først vinner, og dessverre for oss ble dette Lørenskog. Vi er litt for unøyaktige på siste tredjedel og skaper ikke de helt store sjansene. Surt tap, men en artig toppkamp med høyt tempo i 90 min., avslutter Brekken til fotballnerd.no

rapport fra Lørenskogs trener, Julian MadsenFørst og fremst vil jeg si at det var en god fotballkamp mellom to gode lag. Førsteomgangen styrer vi showet fra start til slutt og vi burde hatt en ledelse med oss inn i pausen, men vi klarte ikke å omsette overtak i spill eller sjanser i mål.

Etter pause løfter Valdres seg litt og kampen blir jevnere, men bortsett fra en periode på 10 minutter hvor vi får litt trykk i mot oss så føler vi at vi har god kontroll.

Mot slutten av kampen bølger spillet frem og tilbake men med 6 minutter igjen av kampen er det er vi som klarer å få ballen i mål etter et fint angrep, og vi burde også økt ledelsen på noen overganger etter scoringen.

Alt i alt er perfekt gjennomført bortekamp av oss, og vi vinner fullt fortjent om man ser på spill og sjanser kampen igjennom, avslutter Madsen til fotballnerd.no

Kvik Halden – Eidsvold Turn 1-1

209 tilskuere fikk se at innbytter Piotr Gawecki berget et poeng for gjestene i 1-1 kampen i Halden med sin utligning etter 49 min.

Østsiden – Vestfossen 3-2

rapport fra «Man Of The Match», Markus Norheim ChamVi jobbet ganske greit under kampen, men ser at det alltid er rom for forbedring på alle aspekter. Det viktigste var at laget vant, og nå som kampen er forbi er fokuset å komme oss tilbake til trening og fortsette å utvikle oss og bli bedre, dag for dag. Er vi fokusert og jobber med detaljene på hvorfor ting går bra/dårlig så vil resultatene ta hånd om seg selv.

Angående det røde kortet så kan man ikke forvente så mye annet på dette nivået. Som vi spillere gjør grove feil gjør også dommeren det, man må bare le av det og så gå videre.

Hva det gjelder målene så kommer det av at vi har fått spille mer sammen og lærer hverandres bevegelser bedre og bedre.

De to første må dedikeres til Mats og hans overblikk, og det andre dedikerer jeg til meg selv og mine ferdigheter, avslutter Markus til fotballnerd.no
rapport fra Vestfossens, Kim Vesterheim BerntzenKampen ble spilt på en flott gressmatte. Østsiden tar en relativt tidlig ledelse. Vi kjemper oss inn i kampen igjen og scorer ved Endre Arntzen, men Østsiden går rett i angrep og scorer 2-1 rett før pause.
2 omgang blir en stillingskrig hvor Østsiden setter 3-1. Vi kjemper oss igjen inn i kampen å setter 3-2 ved Preben Røren. Vi presser på for en utligning og er svært nære å få med poeng i sluttminuttene. En noe uryddig match fra vår side, avslutter Berntzen til fotballnerd.no

Kråkerøy – Bjørnevatn 3-0

rapport fra Kråkerøys spiller, Vetle Nilsen: første omgang er dårlig. Vi har ballen stort sett hele omgangen, men har altfor dårlig bevegelse og tempo i kula. Heldigvis scorer vi rett før pause.

2. Omgang er bedre med tidvis bra kombinasjoner. Føler at vi har full kontroll gjennom hele kampen og vinner tilslutt fullt fortjent 3-0, avslutter Nilsen til fotballnerd.no

rapport fra Dan Michael Randa hos Bjørnevatn IL: Første omgang starter Kråkerøy med et veldig høyt tempo og prøver å få en tidlig scoring. Vi klarer å stå i mot de første 10-15 min og kampen roer seg litt. Kråkerøy har mye ball men skaper ikke de store sjansene. Vi prøver oss på noen overganger men lykkes ikke. Får en del cornere i mot men får rensket unna. Like før pause kommer 1-0 på en heading fra et innlegg. Vi ligger egentlig veldig bra i ramma, men et lite sekund uoppmerksomhet gir Kråkerøy det lille rommet som skal til. 1-0 til pause. Ikke akkurat ufortjent, Kråkerøy vil mer enn oss, knaller til i alle dueller, spiller god fotball og vi svikter litt på oppgavene.

Med 1-0 vet vi at det er mulig å få med seg poeng men når vi starter 2.omg med et brudd i midten etter 3 min der Kråkerøy spiller seg rett igjennom alene med keeper og setter 2-0 blir det veldig vanskelig. En veldig tung mentalt start på omgangen. Vi blir da nødt til å endre kamp planen å stå høyere, noe som ga mye rom til Kråkerøy. De scorer 3-0 etter 76 min etter et skudd fra ganske spiss vinkel. Vi klarer å skape noen sjanser de siste 10-15 min men det vil seg ikke. Full fortjent seier til Kråkerøy.

Vi viste de har gode spillere og spiller bra men når vi i tillegg ikke henger med i duellene så blir det tungt. Takker Kråkerøy så mye får kampen og ønsker dem velkommen til Bjørneparken i høst sesongen, avslutter Dan Michael til fotballnerd.no

Skedsmo – Lillestrøm 2 2-2

bortelaget får Sindre Engja Rindal utvist i kampens siste minutt da han får sitt andre gule kort i kampen. Skedsmo venter på sin første ligaseier etter 2 uavgjorte kamper samt 2 tap.

Strømsgodset 2 – Selbak 5-0

Godset 2 tok sin første ligaseier for året, mens Selbak står fortsatt uten poeng