Avd. 2, Runde 4: Skeid Fotball sendte Vard Haugesund hjem med 5-0 tap

409

Vard Haugesund tok turen til Oslo for å møte avdelingsfavoritten Skeid Fotball, men måtte reise hjem med 5 i sekken og 0 poeng.

KFUM spilte 1-1 borte mot en annen avdelingsfavoritt, nemlig Arendal Fotball. KFUM er alene på toppen med 10 poeng, 2 poengs forsprang på Skeid Fotball.

Kampen mellom Brattvåg og Egersunds ble utsatt.

RESULTATER 4.SERIERUNDE:

Skeid Fotball – Vard Haugesund 5-0

Skeid Fotball sendte Vard Haugesund hjem med 5-0 tap i en kamp der Mesut Can scoret to av målene.

hjemmelagets keeper, Emil Fiskvik, gir oss følgende kampanalyse: For oss var det viktig å nullstille før denne kampen, etter seieren over Sandefjord i cupen. Vi gikk ut i hundre og fikk et tidlig mål allerede etter 11.min. Mustafa Hassan Ahmad fikk ballen skrått på 16 m og dunket ballen i nærmeste kryss på ett touch. 2-0 kommer etter ett flott raid av Stian Pettersen ute på høyre kant, før han slår ballen hardt inn i feltet til Mesut Can, som enkelt setter ballen i mål. Mål nummer tre er også signert Mesut Can. Vi får et frispark skrått ute til høyre på ca 17-18 meter. Derfra lurer han ballen over muren og ned i nærmeste hjørnet. Dermed er stillingen 3-0 til pause.

I 2.omgang handlet det om å holde konsentrasjonen oppe, holde nullen bakover og gjennomføre med stil. Det klarte vi bra. 4-0 kommer ved at Henning Tønsberg Andresen setter ballen i mål etter en retur fra keeper og 5-0 setter Johannes Nunez med hodet etter et innlegg fra høyre.

Alt i alt en solid kamp av oss. Vard skaper ikke en eneste målsjanse og vi er nærmere å score flere mål enn de er å redusere, avslutter Fiskvik til fotballnerd.no

Arendal Fotball – KFUM Oslo 1-1

referat fra Arendals hjemmeside: arendalfotball.no

Kjelsås – Nardo 2-1

Nardo ledet ved pause, men innbytter Axel Pedersen scoret to mål og fikset 3 poeng for Kjelsås, det siste målet på overtid.

rapport fra Kjelsås sin spiller, Erik Sivertsen: Nardo lå dypt og kompakt i store deler av kampen, men tok ledelsen på et langskudd tidlig i første omgang. Vi hadde en del halv-sjanser i første omgang, men ingen store muligheter. Nardo hadde to avslutninger i stangen på 0-1, og hadde en av disse gått inn hadde det blitt en veldig vanskelig oppgave. Bortelaget forsvarer seg meget godt, og er et vanskelig lag å bryte ned. Vi tar mer over i andre omgang og det er mer eller mindre et konstant trykk på bortelaget. Etter noen rop på straffespark, finner endelig nettmaskene med innbytter Axel «3P» Pedersen. Tidligere Nardo-veteran Magnus Aasarød klinker inn et skudd for styring, og der styrer Pedersen inn utligningen etter 77 minutter. Vi presser på for seieren, og to minutter på overtid rulles det vakkert opp på venstresiden, før et flatt og deilig innlegg treffer minst like deilige Pedersen som kliner ballen i vinkelen på førstetouchen, avslutter Sivertsen til fotballnerd.no

Vidar – Bryne 3-2

bortelagets Omar Fonstad el Ghaouti, scoret et av målene og gir oss følgende kampanalyse: Vi var godt forberedt og mentalt klare for å ta 3 poeng bare noen dager etter den tøffe kampen mot Viking i cupen hvor vi vant 1-0.

Vi kommer ut tente og klare for den krigen vi visste som kom på den lille gressbanen, men får en elendig start med 2-0 imot etter 10-15 minutter bare. Etter det tar vi over fullstendig og ruller opp en rekke angrep vi burde ha scoret på. Vi får en scoring etter 35 min ved Simen Næss og går til pause på 2-1. Vi fortsetter i 2 omg. og Vidar har stort sett dødballer og noen kontringer. Så blir jeg dratt ned på vei igjennom etter ca 70 og får straffe. 2-2 og da har vi troen på å vinne også, med 20 minutter igjen.

Vi skaper fortsatt gode sjanser men ballen ville ikke inn, da skjer det som gjerne skjer i sånne kamper at de scorer i 94 minutt etter en dødball med litt frem og tilbake i feltet hvor vi ikke får klarert skikkelig. Vi er veldig gode offensivt og kanskje den kampen så langt hvor vi har skapt flest sjanser etter eget godt spill. Ting begynner å sette seg for laget nå, så dette ser bra ut!, avslutter Omar til fotballnerd.no

Fløy-Flekkerøy – Stjørdals-Blink 1-1

hjemmelaget venter fortsatt på sin første ligaseier for året etter poengdeling mot Blink.

rapport fra Blinks, Jørgen Vordal: Fløy-Blink var en kamp der bortelaget hadde banespillet, men slet med å bryte ned et kompakt Fløy-lag. Stjørdals Blink fikk kampens første store sjanse da Sondre Stokke hamret til fra 18 meter rett i tverrligger. Resten av omgang bar preg av mye nesten fra begge lag uten de spesielle store sjansene.

2. omgang er 20 min gammel da Blink får et straffespark som Sondre Stokke setter kontant til venstre for keeper. Fløy scorer litt ut av ingenting i det 80 minutt. Et innlegg stusses bakover via et Blink-hode, der ballen ender opp nede ved dødlinjen, for deretter å bli lempet inn midt foran mål slik at Fløy får kriget inn utligningen, avslutter Vordal til fotballnerd.no