PostNord-ligaen avd.4: Arendal avdelingsvinner; Fakta og analyse 2016

532

Arendal vant avdelingen ganske suverent; hele 16 poeng foran Bærum som tok 2.plassen. Det var ellers jevnt fra 3.plassen der Notodden havnet med 45 poeng og ned til 7.plassen der vi finner Odd 2 med 41 poeng. Arendal gikk ubeseiret igjennom de første 23 seriekampene, men tapte sin eneste kamp borte mot Odd 2 i runde 24 med 3-2.

Arendal er å finne i OBOS-ligaen i 2017, for første gang i historien! Fotballnerd.no gratulerer Arendal med opprykket!

Bærum, Notodden, Vindbjart, Asker, Fram og Odd 2 fornyet kontrakten i 2.div, mens de øvrige lagene fra 8.-14.plass, skal spille i den nye Regionsligaen 2017 (3.div)

Moss spilte flest uavgjorte kamper: 8

Ørn Horten vant èn bortekamp, tapte de øvrige 12 kampene, 1-0 seieren kom mot Fram

fotball-2

Utvalgte kamper fra avd. 4:

17/4 Arendal – Fløy 7-0 (3-0) Wilhelm Pepa scoret hattrick foran 486 tilskuere på Bjønnes st.kunstgress i 2.serierunde

21/5 Arendal –  Pors 5-1 (0-1) Christian Tveit scoret hattrick i en kamp der Pors ledet ved pause

21/5 FK Tønsberg – Vindbjart 1-6 (0-2) Kaptein Øyvind Gausdal ble 2-målsscorer for Vindbjart

22/5 Moss – Ørn Horten 4-0 (1-0) Fabian Stensrud Ness scoret hattrick og det i løpet av 6 minutter i 2.omg (fra 47.min til 53.min) foran 446 tilskuere på Melløs Stadion

22/5 Fløy – Kvik Halden 4-5 (2-2) Bortelagets spiller, Almir Hasan Taletuvic scoret vinnermålet i det 86.min og borteseier for gjestene fra Halden

30/5 Odd 2  – Moss 4-4 (2-1) Sigurd Hauso Haugen scoret hattrick for Odd 2, i en kamp der hjemmelaget ledet 4-1 etter 55.min, men gjestene fra Moss kom tilbake og fikk scoret 3 mål og berget et poeng med 4-4 på Skagerak Arena, foran 157 tilskuere.

3/6 Fløy – Odd 2 6-0 (0-0) Gjestene fikk Eric Kitolano utvist med direkte rødt kort i det 37.min og 0-0 var pauseresultatet. I 2.omg fant Fløy nettmaskene hele 6 ganger bl.a. 2 mål av Joachim Holberg Eriksen

5/6 Notodden – Ørn Horten 7-3 (3-3) Kaptein Magne Hoseth scoret to av målene for Notodden

11/6 Fram – Moss 5-2 (2-1) Markus Kvame Naglestad scoret 4 mål for Fram foran 352 tilskuere i Framparken

26/6 Kvik Halden – Pors 6-0 (1-0) Jan Martin Hoel Andersen og Almir Hasan Taletuvic ble 2-målsscorere for hjemmelaget

10/7 Vindbjart – Strømsgodset TF 2 7-2 (4-2) Preben Skeie scoret hattrick foran 415 tilskuere på Moseidmoen gress

12/9 Odd 2 – Fram 6-2 (1-0) Zakaria Messoudi og Sigurd Hauso Haugen ble 2-målsscorere for Odd 2, mens Markus Kvame Naglestad ble 2-målsscorer for Fram

1/10 Arendal – Ørn Horten 6-1 (4-0) Wilhelm Pepa scoret to mål for Arendal