Avsløring: Chelsea-sjef anklaget for juks

117
Chelsea risikerer i verste fall poengtrekk etter økonomisk utroskap.

Hemmelige betalinger har vært en del av Roman Abramovichs mange år i Chelsea, kunne The Guardian rapportere i fjor, og nå har mediet nye detaljer.

Ifølge The Guardian var den tidligere Chelsea-sjefen Marina Granovskaia kjent med de hemmelige betalingene, som blant annet omfatter en betaling til agenten til Eden Hazard.

Mediet hevder også at Granovskaia, som var administrerende direktør i Chelsea over flere år, personlig har dratt nytte av flere betalinger.

Det hevdes således at hun gjennom offshore-selskaper har mottatt et lån på 100 millioner kroner, som hun har brukt på å kjøpe et hus i Fulham. I tillegg har hun også mottatt en betaling på 22 millioner kroner for sin innsats innen økonomi, skatt og juridiske aspekter.

- Annonse -

For øyeblikket er Premier League i gang med å undersøke om Roman Abramovich har foretatt ulovlige betalinger.

Les også:

Media: Chelsea har en ny Deadline Day å forholde seg til

Forhandlinger pågår: Liverpool-eiere ønsker å kjøpe fransk klubb

Gabriel Barbosa utestengt fra fotball i to år

Det var Chelseas nåværende eiere som rapporterte de mulige overtredelsene til Premier League da de overtok klubben våren 2022.

Hvis Chelsea blir funnet skyldig i juks, kan klubben i verste fall bli ilagt poengtrekk. Det virker imidlertid mer sannsynlig at det vil bli utdelt en bot.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -