AZ-direktør tror Henriksen blir fram til sommeren

263

AZ Alkmaar-direktør Max Huiberts har avkrefter rykter om at Napoli har gitt klubben et tilbud om å kjøpe nordmannen Markus Henriksen. Det var i forrige uke at det ble rapportert i italiensk presse at Napoli vil by 5 millioner euro for Henriksen i transfervinduet som åpner 1. januar.

Men Huiberts sier at han er klar over interesse for lagets stjernespiller, men at ingen klubber har kommet med seriøse bud.

«Ingen har tatt kontakt med meg denne uken. Ideelt sett så ønsker vi ikke å miste Markus i vinter, selv om situasjonen kan endre seg,» sier Huibert til det nederlandske fotballmagasinet Voetbal International.

Samtidig sier AZ-direktøren at han forstår hvorfor Henriksen ser seg om etter en annen klubb og nye utfordringer, men tror han vil bli i Alkmaar fram til sommeren.

- Annonse -

«Han ser nok mot en overgang til sommeren, og det kan jeg forstå. Markus er inne i sin fjerde sesong med oss og hans kontrakt går ut i 2017. Normalt sett er det et fint tidspunkt for en fin overgang,» sier Huiberts.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -