Bent Svele til Fotballnerd: -Vi gleder oss over starten

118
Bent Svele er daglig leder i HamKam. Foto: HamKam, gjengitt med tillatelse

Bent Svele er godt i gang med jobben som daglig leder i HamKam. Han gleder seg over at klubben har startet sesongen med to trepoengere.

-Det er moro å komme godt i gang. Det kan ikke være bedre enn to seirer og ingen baklengsmål. Klubben er glade og folk på Hamar er glade. Vi gleder oss over starten. Samtidig har jeg levd så lenge i idretten at man må jobbe hardt hele veien, sier Bent Svele til Fotballnerd.no.

Fotballfeber på Hamar
Han mener at HamKam kunne sluppet inn langt flere enn de tillatte 600 tilskuerne på hjemmebane dersom de hadde fått lov. Det er nemlig litt fotballfeber på Hamar etter to strake triumfer i Obosligaen.

-Jeg er glad vi kan spille kamper og glad for at vi kan ha 600 tilskuere, men vi kunne hentet betydelig mange flere tilskuere til kampene våre. Så jeg håper at det slippes litt mer opp etter hvert, sier Svele.

- Annonse -

Det med koronasituasjonen og restriksjonene beskriver han som det mest utfordrende i jobben så langt som daglig leder.

-Koronasituasjonen og det å ha ta hensyn til regelverket både i forhold til kamp og treninger er det mest utfordrende, sier Svele.

Han beskriver sine første måneder i sjefsstolen på følgende måte:

-Det er hektisk og mange ting å sette seg inn i, men samtidig er det veldig morsomt, sier Svele.

Vant på vanskelig bortebane
HamKam har åpnet sesongen med 3-0 på hjemmebane mot Stjørdals-Blink og deretter 2-0 borte mot KFUM den 19. mai.

-Vi begynte hjemme mot et antatt svakere lag, men KFUM borte er en vanskelig kamp. Obosligaen er også en liga der alle kan slå alle eller tape for alle. Det viste også resultatene i går, sier Svele og fortsetter:

-Den defensive organiseringen i går var for vår del god. Vi var ikke like gode offensivt men vi tar med oss tre poeng. Det i går var en vanskelig kamp, sier Bent Svele.

HamKam møter Grorud på hjemmebane i neste kamp 25. mai.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -