Berglann snart tilbake for Lyn

147
Lyn henter forsterkning.

Ulrik R. Berglann gikk av med skade i cupoppgjøret mot Vålerenga etter en liten kjenning i beinet


Lyn 1896 FKs kantspiller Ulrik Berglann nærmer seg en retur tilbake på fotballbanen. Han håper og er fastbestemt på å være spillerklar til serieåpningen hjemme mot Årdal 8. august. Da starter Lyn 1896 FK på reisen tilbake mot Eliteserien i Norge.Ingen fare

Etter han måtte rusle av i oppgjøret mot Vålerenga i første runde av Norgesmesterskapet mot storebror Vålerenga. Var det lenge uklart hvor lenge spilleren ville være borte fra fotballbanen. Nå er det heldigvis gode nyheter for de med hjertet i Lyn 1896 FK. I det som han selv hevder var en vond akilles.

Alternativ trening

Fremover mot serieåpningen, skal den dribleglade vingen bedrive lett og alternativt trening, før han er hundre prosent klar for trening med de andre på laget og serieåpningen mot Årdal på Krignsjå.

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -