Brann-tenåring ute i flere uker

164
David Møller Wolfe (med ballen) i aksjon for Åsane. Bilde: Brage Æsøy Titletad, Fotballnerd.no.

Brann må klare seg uten David Møller Wolfe i de kommende ukene.

19-åringen er ute i minst to uker. Etter en halsbetennelse har det oppstått komplikasjoner som setter tenåringen ut av spill.

– David Møller Wolfe ble syk i midten av forrige uke og er nå ferdigbehandlet for halsbetennelse. Symptomene han hadde kunne minne om hjernehinnebetennelse, og han ble utredet for dette på infeksjonsavdelingen på Haukeland universitetssykehus. Dessverre oppstod det komplikasjoner etter utredningen, sier Brann-lege Magnus Myntevik og utdyper:

– Han har tatt det som kalles spinalpunksjon, der det tas prøver av væsken som omslutter hjernen og ryggmargen. Det er vanlig med litt symptomer etter en slik prøve, men hos David har de ikke gått bort. Det holder han fortsatt borte fra trening. Man antar at han er ute i minst 2 uker.

- Annonse -

Møller Wolfe har vært på banen i seks av sju seriekamper i år. Han spilte fra start i sesongåpningen mot Viking, i tillegg til å ha fått fem innhopp. Kun mot Bodø/Glimt tilbrakte han hele kampen på benken.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -