Chelsea Har Aldri Hatt En Dårligere Start Under Mourinho

120
Mourinho
Jose Mourinho. Foto: Flickr

I 2007/08 hadde Chelsea 11 poeng etter 7 kamper, da fikk Mourinho beskjed om å gå. Denne sesongen har Mourinho 8 poeng etter 7 kamper.

Siden Premier League startet i 2001, har Chelsea aldri hatt en så dårlig start på sesongen som i år. Det som har vært karakteristisk med portugiseren, er solide defensive kvaliteter. Denne sesongen har de sluppet inn 14 mål på 7 kamper. Flere journalister, som pleier å ha troverdige kilder, mener Mourinho, vil få beskjed om å gå hvis ikke forholdene bedrer seg.

Mourinho har bestandig slengt litt med leppen, noe som setter en helt egen preg på Premier League. Som regel slenger han med leppen til motstandere og andre lag, men denne sesongen, har han begynnt å gå løs på sine egne. Denne uken valgte Eva (Chelsea-legen) og trekke seg etter en stor konflikt med portugiseren, som førte til at Eva ikke fikk lov til å være på benken.

Et annet dilemma for Mourinho, er Fabregas. Spanjolen var brilliant forrige sesong, han preget Chelsea-spillet, med gjennombruddspasninger, som førte til en rekke scoringer. I tillegg, var han solid defensiv. Denne sesongen, sliter playmakeren med både det defensive og det offensive. Han har færre pasninger, færre målgivende pasninger og færre taklinger.

- Annonse -

 

Chelsea skal spille borte mot Porto i Champions League på tirsdag.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -