Fredrikstad med sterk bortseier

95

Fredrikstad med sterk bortseier

Fredrikstad har lenge slitt i nedrykksstriden i OBOS-ligaen, men i de to siste kampene har det stemt bedre for rødbuksene.

I dag var det Follo som sto på menyen, og Erlandsens mannskap fikk seg en kalddusj da Follo tok en tidlig ledelse etter en kjempetabbe av keeper Håvar Jensen. Det endte med selvmål. I resten av kampen var det FFK som rett og slett ville mest. Ludvig Begby ble vakkert spilt igjennom av Amin Nazari, og satt ballen iskaldt i mål alene med keeper.

I andre omgang fikk FFK en knallstart. En godt slått corner ender med en avslutning på mål, men det reddes på strek. Returen slås rett opp i lufta, og der er Kjelsrud Johansen nådeløs, og stanget FFK i ledelsen. Dette var hans kveld. Senere i kampen kom han alene med keeper, men en god redning sendte ballen utenfor. Kun sekunder etter kommer Kjelsrud igjen. Han drar av 2-3 Follo-spillere, og banker ballen kontant i mål.

Så tok Follo over, og fikk tidlig uttelling. Etter dårlig forsvarsspill, kom Follo seg rundt på kant, og slår inn. Der venter tidligere FFK-spiller Alexander Ruud Tveter, vender opp og banker ballen i nota.

- Annonse -

Etter dette skjedde det ikke mer, og FFK tok med seg en veldig viktig seier hjem til Plankebyen, og tar et byks unna nedrykksstriden.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -