City spilte seg ut av gullkampen da Burnley seiret

93

City spilte seg ut av gullkampen da Burnley seiret


Manchester City hadde en veldig dårlig dag på jobben på Turf Moor i lørdagens kveldskamp i Premier League. Det visste Burnley å utnytte.

 

Det var noe tamt over Manchester City denne kvelden. Etter en noe kjedelig førsteomgang, startet de lyseblå ganske friskt etter pause. City-fansen bak det ene målet øynet garantert sjansen for tre oppskriftsmessige poeng, men det var helt til Burnley og George Boyd utnyttet en dødball på motsatt side. Et frispark ble lempet inn i feltet, City-kaptein Vincent Kompany gjorde en svak klarering rett til Burnley’s George Boyd, som på volley sendte ballen vakkert ned i høyre hjørne.

City forsøkte å sette inn både en og to spisser i form av Wilfried Bony og Stevan Jovetic, men selv om de hadde et stort ballinnehav og et bra trykk på Burnley, ble det ikke alt for mange målsjanser ut av det. Like etter at 90 minutter var passert satte Burnley-back Ben Mee inn en takling på City’s Pablo Zabaleta. Reprisene viste nok at Manchester-laget skulle hatt et straffespark, men Andre Marriner blåste ikke og kampen ebbet ut i en knallsterk 1-0 seier for bunnlaget Burnley.

- Annonse -

Dermed er Manchester City fortsatt 5 poeng bak serieleder Chelsea. Sistnevnte har riktignok to kamper mindre spilt, så i verste fall er City hele 11 poeng bak London-klubben. Det kan nok bli vel tøft å hente inn.

Burnley tok med sine tre poeng et steg nærmere Premier League-spill neste år og ligger nå bare et poeng bak Sunderland på trygg plass.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -