Deila: "Glad jeg ikke er i Gordon Strachans sko"

122

Celtic sjef Ronny Deila har uttrykt sin lettelse over å ikke måtte velge mellom tre gode keepere som Craig Gordon, Allan McGregor og David Marshall.

Alle tre er disponible for det Skotske landslaget som medfører et vanskelig valg for Gordon Strachan. Deila har uttalt ifølge Inside Futbol at: «Standarden på alle de tre keeperne er så bra at jeg er glad jeg ikke er i Gordon Strachans sko»

McGregor er fast førstekeeper for Hull i Premier League, mens Marshall på sin side har vært enestående i Cardiff og ble av mange nevnt som Premier Leagues beste keeper til tross for nedrykket. Samtidig har Celtic sin sommersignering Craig Gordon bevist at han er på vei tilbake til god gammel form etter et par år med voldsomme skadeproblemer.

«Craig har vært veldig god» uttalte Ronny Deila til klubbens hjemmeside og Nordmannen har veldig stor tro på at Craig Gordon vil gjøre en fantastisk sesong for Celtic.

- Annonse -

«Gordon har virkelig et luksusproblem når han skal velge keeper til det Skotske landslaget med tre så gode keepere og det må jo være veldig bra for Skottland» sier Deila.

Se alle innlegg i Ronny Deila Blogg

Lik Ronny Deila på Facebook:

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -