Diverse nyheter fra spansk fotball

489

Her er noen av overskriftene og nyhetene fra spansk fotball (Marca.com tirsdag 24.11.15.)

Florentino Perez holdt en pressekonferanse i går kveld til støtte for Rafa Benitez, slik alle forventet. Suksessen vil komme og Rafa har full støtte (enn så lenge).

Så er det rykter om at Arsenal og Manchester City vil intensivere jakten på Isco i januarvinduet. Det sies at Isco selv kan være interessert.

Puyol har startet sin karriere som agent, og den første til å signere er Marc Bartra. En tøff bransje han har gått inn i, men han har en grei bakgrunn og han har med seg Ivan de la Pena som også har spilt i Barcelona, men tilbragte største delen av karrieren i Espanyol. Ellers fra Barcelona så har Rafinha fornyet kontrakten frem til 2020. Rafinha har vært i Barcelona siden han var 13 år, med unntak av et år på lån i Celta Vigo.

- Annonse -

Fra Real Madrid meldes de om at Ramos vil bli på sidelinjen i 3-4 uker slik det ser ut nå. Han har store smerter i skulderen og kan ikke fortsette å gå på smertestillende sprøyter slik han har gjort den siste tiden. Det anslås at han kan miste opp til 8 kamper. Det er et relativt overkommelig program i denne perioden, så det vil nok ikke få de store konsekvensene, selv om Ramos er ekstremt viktig for Real Madrid.

Gareth Bale har gitt et lengre intervju med The Telegraph der han prater om en rekke ting om språkproblemer, kritikken og fremtiden. Kanskje ikke super spennende, men her er linken for de spesielt interesserte. http://www.telegraph.co.uk/sport/football/players/gareth-bale/12010801/Gareth-Bale-I-have-grown-up-since-Real-Madrid-move.html

Alt i spansk fotball har stort sett dreid seg om helgens classico, jeg håper de ikke glemmer at de skal spille Champions League i dag og i morgen. Barcelona møter Roma hjemme i kveld og Valencia reiser til St. Petersburg og møter Zenit i en kamp som spilles kl. 18.00. Barcelona leder sin gruppe med 5 poeng, og skal vel dra dette i land ganske greit, selv om Roma kan være gode, og de skal til Leverkusen i siste kampen i gruppespillet. Valencia derimot er ikke like sikre på avansement. De ligger på 2. plass etter et suverent Zenit lag som har full pott. I morgen spiller Real Madrid borte mot Shakhtar, Atletico Madrid tar i mot Galatasaray hjemme i Madrid. Sevilla reiser til Mønchengladbach. Real Madrid er videre, men ikke garantert gruppeseier. PSG kan ta den, selv om det ikke er så sannsynlig. Atletico bør ikke gi fra seg seieren, da er de truet av nettopp Galatasaray. vinner de, er det mulig å kapre gruppeseieren. Sevilla har ikke hatt noen god start på sesongen, og de ligger på 3. plass i gruppen etter Man. City og Juventus. De bør vel ha fokus på å klare 3. plassen og Europa League.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -