Endringer i treningskamp for Lyn

97
Lyn 1896 FK har fått tildelt ny motstander i andre treningskamp.

Årets andre treningskamp for Lyn 1896 FK skulle være mot Gjelleråsen men den har blitt avlyst.

Etter mye frem og tilbake er klubben igang med oppkjøringen til fotballsesongen. Lyn har allerede spilt sin første treningskamp, og det var hjemme mot Follo FK – hvor lagene spilte uavgjort. I utgangspunktet skulle Lyn har spilt mot Gjelleråsen, 17.7-2021. Men den kampen ble avlyst og Lyn har fått ny motstander.

LES: Spilleplanen for 3-divisjonslagene er klar: Lyn møter Årdal i åpningskampen

Få treningskamper

Lyn har bekreftet at det vil bli få treningskamper inn mot sesongstart. De skal blant annet ha fått ny treningskamp mot Rommen sportsklubb. Før de skal ut i cupkamp mot Vålerenga 25. juli på Bislett. Kampen mot Rommen skal spilles på den opprinnelige datoen hvor i utgangspunktet Gjelleråsen var motstander den 17. juli, den plassen tar Rommen istedenfor.

- Annonse -

LES: Sesongkortsalget selges som varmt “hvetebrød”

Årdal på kunstgresset

Lyn åpner hjemme mot Årdal i serieåpningen på Krinsjå den 8.august. Så vil det gå slag – i slag for Lyn frem til siste serierunde som avslutter helgen 30/31. oktober hjemme mot Fyllingsdalen fra Bergen. det vil også bli et byderby mot Frigg Oslo fotballklubb får vi i nest siste serierunde.

Den kampen spilles på hjemmebanen til Frigg på Frogner stadion. En kamp som kan by på en masse underholdning for begge lag. Helgen etter åpningskampen tar Lyn 1896 FK turen til Os for et møte med Lysekloster IL. Lyn er før sesongen en av favorittene til et opprykk fra nivå fire i norsk fotball, og skal etter sigende ha et ønske om et opprykkk til nivå tre i norsk fotball.

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -