Er Manuel Pellegrinis tid i Man City over?

179

Er Manuel Pellegrinis tid i Man City over?

Etter at Manchester City røyk ut av Champions League i kveld, etter et 3-1 tap mot Barcelona sier ryktene at Manuel Pellegrinis tid i storklubben er over.

Den tidligere Premier League-midtbanespilleren Robbie Savage sier til BBC Sport:
«Ville Diego Simeone forlatt Atletico Madrid eller Carlo Ancelotti forlatt Real Madrid så hadde det vært den manageren jeg ville ha sett for seg til å lede City videre.»

Manchester City er seks poeng bak serieleder Chelsea. Forrige sesong vant Pellegrini ligacupen og Premier League. Men etter å ha fått mye kritikk etter å ha tapt mot Middlesbrough i FA cupen, og nå å ha rykket ut av Champions League er det flere som tror at ting må fornyes.

«Han må tenke riktig, få hodet på plass. Han har høye standarder, men greier ikke å følge de opp», sier Savage.

- Annonse -

City bør gjøre noen drastiske forandringer. Vincent Kompany har vært en av Premier Leagues beste forsvarere de siste tre årene, men han trenger en fast partner. Savage spør om Pellegrini hadde vært villig til å kvitte seg med Kompany, for å få en helt ny start. Han retter også søkelyset mot Yaya Toure, som har fått en tendens til å bli tatt av. Hva vil skje i fremtida hans?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -