Falsk alarm

214

Falsk alarm

Torsdag kveld kunne Dagbladet melde at Ole Gunnar Solskjær var i samtaler med MLS klubben Toronto FC om en mulig retur til treneryrket etter fadesen i Cardiff. Det ble også bekreftet av Solskjærs agent, hans nære venn Jim Solbakken. Kilder i Canada derimot avviser kontant at Solskjær nærmer seg jobben som manager i Toronto FC i nærmeste fremtid. 

Det skal ikke ligge noe sannhet i spekulasjonene om at Ole Gunnar Solskjær er i forhandlinger med klubben om å ta over som manager, ifølge en kilde i Toronto FC. Kurtis Larson i Toronto Sun melder også på Twitter at ryktene om forhandlinger mellom Solskjær og MLS klubben er 100% falske.

Kilder:

http://www.mlssoccer.com/news/article/2015/08/04/toronto-fc-source-shoots-down-rumors-ole-gunnar-solskjaer-taking-over-clubs-

- Annonse -

http://www.vg.no/sport/fotball/internasjonal-fotball/agenten-hevder-at-solskjaer-er-i-samtaler-med-mls-klubb/a/23500238/

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -